Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Danaos Beach

de la
439 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 07.06.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la 65 km de aeroportul international din Heraklion, la 10 km de orasul Rethymno, pe malul marii. Statia de autobuz se afla la 100 m de hotel. In total sunt disponibile 25 camere: - Studio (2 paturi separate sau pat dublu, suplimentar – pat pliabil, max. 3 pers., 30 m2); - Apartment 1 bedroom (2 camere cu usa, 2 paturi separate sau pat dublu, suplimentar – pat single, max. 4 pes., 45 m2). Nu se accepta plata cu card de credit. Bancomat: la 300 m de hotel. Cazare cu animale de companie: nu se accepta. Tel.: +30 28310 73025 Fax: +30 28310 73024 Internet: www.danaosbeach.grCamera hotelbaie cu cabina de dus foehn aer conditionat individual (contra cost) seif (mecanic, contra cost) televizor telefon zona de bucatarie utilata cuptor cu microunde minifrigider balcon sau terasa curatenie in camera – de 6 ori/saptamana schimbarea lenjeriei si a prosoapelor – de 2 ori/saptamana pardoseala – gresieSpatiu exteriorreceptie (7:00-24:00) piscina snack bar la piscina internet WiFi (in lobby, gratuit) internet corner (in lobby) medic (la solicitare, contra cost)Relaxare si sportsporturi nautice (pe plaja)Pentru copiisectiune dedicata in piscina pentru adulti patut-tarc (la solicitare, gratuit)PlajaNisip-pietris. Pe plaja: sezlonguri si umbrele – contra cost. La piscina: sezlonguri si umbrele – gratuit. Centru de sporturi nautice.Comentariul nostruHotel mic cu teritoriu compact si camere cu aspect placut. Recomandat familiilor si cuplurilor pentru un sejur economic, precum si turistilor care vor sa exploreze insula.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Airport
City centre
Beach
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.