Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DESSOLE DOLPHIN BAY

de la
1032 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.04.2024 - 04.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasat într-o zonă privată a plajei Amoudara, Dolphin Bay Holiday Resort este un complex de 4 stele, care include 4 piscine, 2 terenuri de tenis și saună înconjurată de grădini amenajate luxuriante. Camerele sale luminoase se deschid spre balcoane spațioase.

Camerele cu aer condiționat de la Dolphin Bay sunt mobilate cu gust și beneficiază de vedere la mare, piscină sau grădină. Acestea au TV prin satelit, minifrigider și zonă de relaxare. Fiecare cameră are, de asemenea, baie privată cu uscător de păr.

Oaspeții se pot bucura la restaurantele hotelului de micul dejun, prânz și cină în stil bufet. Barul de la piscină Poseidon servește băuturi răcoritoare, înghețată și gustări, iar barul principal Phaistos este ideal pentru un pahar de vin sau rachiu local, în timpul serii.

În zona piscinei se găsesc șezlonguri și umbrele de soare gratuite. Diverse facilități sportive, precum volei de plajă, teren de baschet și tenis de masă sunt la dispoziția oaspeților mai activi.

Orașul Heraklion se află la 7 km, iar Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis se află la 12 km. Proprietatea asigură acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare privată gratuită.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Amoudara Herakliou! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.