Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

D D Resort


Descriere

Localizare
D&D Resort este localizat in centrul statiunii Analipsi, in apropierea magazinelor de suveniruri, barurilor, restaurantelor si cafenelelor.

Distante
- 300 de plaja
- 21 km de aeroport
- 22 km de port
- 400 m de statia de autobuz

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum restaurant cu vedere panoramica aspura marii, piscina cu apa dulce, pool bar, sezlonguri si umbrele la piscina, lounge cu TV prin satelit, billiard, bar, gradina si sala de conferinte, birou de schimb valutar, servicii medicale (la cerere).


Dotari camere
Hotelul detine 115 camere situate in cladirea principala si anexa. Camerele sunt spatioase si sunt dotate cu aer conditionat (contra cost), baie, balcon, telefon cu linie directa, seif, TV cu programe prin satelit, frigider (la cerere, contra cost).

Taxele locale nu sunt incluse. Acestea se platesc la check-in, la receptia hotelului:
5* 4 euro/camera/noapte
4* 3 euro/camera/noapte
3* 1.5 euro/camera/noapte
2* 0.5 euro/camera/noapte
1* 0.5 euro/camera/noapte

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV
Piscina exterioara
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
bar la piscina

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.