Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Creta Beach Hotel & Bungalows


Descriere

Creta Beach este un hotel de 4 stele ce oferă unităţi de cazare spațioase, precum și o serie de facilități pe plaja cu nisip alb din localitatea Ammoudara, ce are o lungime de 9 km. Proprietatea oferă WiFi gratuit, precum şi parcare gratuită. Orașul Heraklion este situat la 5 km.

Acest hotel oferă o varietate de unităţi de cazare. Oaspeții pot alege între camerele standard cu balcon cu vedere la mare şi bungalourile cochete aflate în grădinile hotelului.

Micul dejun tip bufet este servit în fiecare dimineaţă. Restaurantul cu vedere la mare este deschis, de asemenea, pentru prânz și cină, oferind o varietate generoasă de preparate greceşti și internaționale.

Facilitățile de agrement ale hotelului includ o piscină mare în aer liber, zonă de facut plajă, precum şi terenuri de tenis și de volei pe plajă. De asemenea, seara este oferit un program de divertisment. Copiii au la dispoziţie un miniclub, dar şi o zonă separată la piscină.

Hotelul este situat ideal pentru oaspeţii care doresc să exploreze zona din jur. Numeroase magazine, taverne și baruri se află la câțiva pași. Aeroportul Internaţional Nikos Kazantzakis este situat la 10 km de proprietate.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Amoudara Herakliou! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.


Web:www.cretabeach.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Children\'s swimming pool
Safe
American or Russian billiards
Archery
Wireless internet
Mini-fridge
Iron and ironing board
Ideal hotel for families
Café
Dining room
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Resort
Year of the last refurbishment
Number of flats (adjoining building)
Basketball
Entertainment activities
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Laundry service
Beach hotel
Year of construction
Mastercard
Half-board
Bungalow complex
Garden
American Express
Mini Golf
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Town centre
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Internet access
Change machine
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.