Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Castello City

de la
1238  1158 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat lângă poarta antică Pantocrator, Hotelul Castello City se află la doar câțiva pași de plaja din Heraklion. Hotelul oferă vedere la mare, la centrul vechi și la zidurile venețiene și oferă cazare pe tot parcursul anului în camere elegante, cu Wi-Fi gratuit.

Camerele Hotelului Castello City sunt spațioase și oferă aer condiționat, ferestre izolate fonic, TV, mini-frigider și seif. De asemenea, hotelul are camere de familie în plan deschis.

În fiecare zi este servit un mic dejun grecesc în stil bufet, care include cafea sau ceai. Oaspeții care sosesc dimineața devreme au la dispoziție un mic dejun gratuit. Seara, oaspeții pot savura o băutură, prima fiind gratuită, în lounge barul cafenea și restaurant à la carte Fifth Floor, în timp ce admiră vederea la mare, la zidurile venețiene și la centrul vechi.

Hotelul Castello City este situat în apropiere de centrul orașului, lângă stațiile de autobuz şi taxi, și oferă acces facil la aeroport şi la port.

Personalul recepției cu program nonstop a Hotelului Castello City poate aranja servicii personalizate, inclusiv excursii şi închirieri auto, motociclete sau biciclete. Este posibilă efectuarea formalităților de check-in și check-out târziu. La 200 de metri de hotel se află o parcare privată interioară gratuită, cu program nonstop.

Web: castellocity.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Dry cleaning/laundry service
Express check-in
Free reception
Free WiFi
Luggage storage
Restaurant
Express check-out
24-hour front desk
Bar/lounge
Smoke-free property
Snack bar/deli
Laundry facilities
Elevator
Free self parking
Terrace
Airport transportation (surcharge)
Wheelchair accessible – no
Multilingual staff
Wedding services
Tours/ticket assistance
Street parking
Coffee shop or café
One meeting room
Rooftop terrace
Safe-deposit box at front desk
Coffee/tea in common areas
Computer station
24-hour business center
Free parking nearby
Concierge services
Babysitting or childcare (surcharge)
Conference space
ATM/banking
Conference center
Distance from property (meters) - 100
Conference space size (meters) - 7
Conference space size (feet) - 70

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.