Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue star


Descriere

Acest complex minunat aflat lângă plaja de nisip din Malia este convenabil situat într-o locaţie liniştită, la doar 10 minute de mers pe jos de oraş.

Înconjurat de o grădină bine îngrijită, puteţi petrece ziua lângă una din piscine sau jucând minigolf în timp ce vă bucuraţi de briza plăcută. Unităţile de cazare sunt spaţioase, iar camerele includ balcon sau terasă cu vedere magnifică la grădini şi Marea Mediterană.

Hotelul Malia Beach oferă o gamă largă de servicii şi activităţi pentru un public mai larg. Complexul include şi un restaurant, o tavernă, un bar lângă piscină şi un bar pe plajă. Dacă sunteţi în căutarea unui complex hotelier care oferă numeroase opţiuni şi acces facil către centru, hotelul Malia Beach este alegerea ideală. Hotelul Blue Star este un hotel de 4 stele situat în frumoasa zonă numită Iera Petra; de pe coasta de sud a insulei Creta, o Grecia, lângă plajă. Hotelul oferă o varietate de facilități, cum ar fi piscine, baruri, restaurante, animație, teren de tenis și facilități pentru copii. Oaspeții se pot relaxa în camerele spațioase, frumos decorate ale hotelului, care sunt complet echipate și au o vedere magnifică. Hotelul Blue Star este locul ideal pentru relaxare și vacanțe plăcute.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Swimming pool
Airport
Area centre
Safe
Beach
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.