Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Angela Studios and Apartments (Her)


Descriere

Angela Studios and Apartments se află la marginea satului Sissi, aproape de plajă și la doar câteva minute de mers pe jos de centrul satului Sissi. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele.

Oaspeții de la Angela Studios and Apartments beneficiază de acces gratuit la facilitățile oferite de proprietatea parteneră, Angela Suites Boutique Hotel. Printre facilități se numără piscine, o sală mică de fitness, un mic centru spa, cadă cu hidromasaj, saună, baie de aburi și prosoape gratuite pentru piscină.

Toate camerele au TV prin satelit, aer condiționat, facilități de bucătărie și balcon sau terasă.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, servit zilnic în zona de luat masa.

Satul Sissi este situat convenabil pe coasta de nord a Cretei, între Heraklion și Agios Nikolaos. În sat există mai multe restaurante, baruri și taverne.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Visa Card
Mastercard
American Express

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.