Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLATICA SENSATORI RESORT


Descriere

Situat pe plaja in statiunea Analipsis, la 4km. de centrul statiunii Hersonissos si 23km. Est de capitala insulei, Heraklion. Facilitati hotel: 6 restaurante : bufet, a la carte cu specific Italian, cu specific oriental si Thai, taverna greceasca stil bufet, restaurant cu specific de peste, restaurant Tex Mex cu specific mexican, lobby bar, bar la piscina, disco bar, sports cafe, acces internet WiFi in lobby, casa de schimb valutar, 4 piscine, piscina pentru copii si teren de joaca, magazin, centru de sporturi de apa, terenuri de tenis, sezlonguri si prosoape la piscina gratuit, sala fitness, centru Welness & Spa (2000m2) cu sauba, baie de abur, hammam, piscina incalzita, tratamente cosmetice faciale, hidroterapie, Thai masaj. Facilitati camere: pat Queen size, canapea, baie cu cada, balcon sau terasa, telefon direct, minibar, A/C centralizat, TV satelit, radio, uscator de par, seif (contra cost). Family room (41m2): format din dormitor cu pat dublu, separeu cu 2 canapele (perete intre dar fara usa), terasa. Family Suite (47m2): format din dormitor cu pat dublu, separat (perete cu usa) living room cu 2 canapele, terasa. Localizare: Analipsis/Creta. https://www.atlanticahotels.com/hotels/Atlantica-Sensatori-Resort-Crete

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.