Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Steris Elegant Beach Hotel (K)

de la
1318 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.09.2024 - 12.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Steris Beach se află chiar pe plaja cu steag albastru din Rethymnon şi oferă piscină în aer liber și terasă mobilată, cu vedere directă la mare. De asemenea, există restaurant și snack bar. WiFi este disponibil gratuit în întreaga proprietate. Unitățile decorate elegant de la Steris Beach Hotel oferă podea din lemn, culori calde, mobilier bine ales, precum şi paturi cu saltele ortopedice. Fiecare unitate de cazare oferă aer condiționat, bucătărie modernă cu zonă de luat masa, TV LCD cu CD/DVD player și port USB. Zilnic, la piscină poate fi savurat un bufet de mic dejun, care include gemuri de casă și alte delicatese. Restaurantul Amvrosia oferă o varietate de arome tradiționale cretane și mediteraneene și are vedere panoramică la Marea Cretei și la Fortezza. Acest hotel premiat cu certificatul Green Key este dotat cu sisteme de economisire a energiei și apei. Hotelul Steris este situat la 800 de metri de Portul Venețian și la 1 km de Castelul Fortezza și de Muzeul de Arheologie din Rethymnon. Aeroportul Nikos Kazantzakis se află la 80 km de hotel, iar Aeroportul din Chania este situat la 60 km. Personalul poate aranja transferuri cu taxiul, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
receptie 24/7
Piscina exterioara
Restaurant
zona de plaja privata

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.