Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palazzo Vecchio Exclusive Residence (K)

   Rethymno Chania, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
1048  850 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Palazzo Vecchio Exclusive Residence este un hotel romantic si frumos mobilat,
este una dintre cele mai vechi cladiri din Rethymno un adevarat exemplu al arhitecturii venetiene.
Localizare:Palazzo Vecchio Exclusive Residence se afla in apropierea centrului istoric din Rethymno unde va puteti bucura de restaurante, cafenele, magazine si alte foarte multe puncte de interes general,toate acestea aflanduse la o scurta plimbare fata de hotel.
Dotarile hotelului: hotelul dispune de 22 de camere sub forma de Studio, Apartament si Maisonette, ce au fost renovate, tinand cont de aspectul istoric al cladirii.
Palazzo Vecchio Exclusive Residence ofera clientilor dotari precum Internet Wi-Fi, un bar in lobby deschis 24 ore, o mica piscina in stil roman, bufet pentru micul dejun, parcare, sezlonguri si terasa.
Facilitati: Palazzo Vecchio Exclusive Residence ofera clientilor prin comoditatea camerelor urmatoarele fcilitati: paturi Queen Size, baie cu toaleta si cada,telefon,televizor LCD, internet Wi-Fi, Aer Conditionat, balcon sau terasa, seif (se plateste la receptie.)
Plaja:la cca 10 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Piscină
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.