Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Minos Ambassador All Suites and Spa (K) Adults Only 16+

   Rethymno Chania, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
1472  1190 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.10.2024 - 29.10.2024 | transport cu avionul | plecare din SUCEAVA
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Minos Ambassador All Suites and Spa este un hotel de 5 stele numai pentru adulti (peste 16 ani), care se va deschide oficial in 2020, fiind parte a lantului 'Minos collection'.Localizare: Hotelul Minos Ambassador All Suites and Spa este localizat in orasul Rethymno, la 150 m de frumoasa plaja nisioasa a orasului si la mica distanta de toate atractiile si centrul istoric al Rethymnoului. La 150 m de hotel se afla statia de autobuz. Aeroportul din Heraklion se afla la 80 km, iar aeroportul din Chania la 70 km.
Dotari camere: Hotelul Minos Ambassador All Suites and Spa dispune de 50 de suite de mai multe tipuri: Junior Suite (2 pers, 31 mp), Superior Junior Suite ( 2-3 pers, 33 mp), Deluxe Junior Suite (2-3 pers, 35 mp) si Ambassador Suite (2-3 pers, 60 mp).
Toate sunt dotate cu aer conditionat, frigider, seif, TV satelit, wi-fi, telefon, mini bar, o sticla de sampanie, o sticla de apa minerala si un cos cu fructe la sosire, facilitati pentru preparat cafea/ceai, tableta (cu depozit), prospoape de plaja, baie cu dus, uscator de par, halat si papuci, balcon.
Facilitati hotel: Minos Ambassador All Suites and Spa pune la dispozitia clientilor receptie, bautura de bun venit si escortare in camera, wi-fi, camera pentru bagaje si dus, health club, 1 piscina pe acoperis cu umbrele si sezlonguri, 2 piscine exterioare, 1 piscina interioara cu apa calda, spa, masaj, gym, sala fitness, biliard, darts, sah, tenis de masa, biblioteca, aqua gym, program de animatie, spectacole live, lectii de dans, sporturi acvatice (pe plaja, cu plata). Exista Spa & Wellness de 350 m.p. cu piscina interioara, coafor, manichiura, gym, tratamente de infrumusetare, hydromasaj, hamam, sauna, masaj, (numai cu programare). Hotelul dispune de 2 restaurante si 2 baruri.
Clasificare oficiala: 5*
Pagina web: www.minosambassador.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Stereo
Iron and ironing board
Hydromassage bath
Poolside bar
Special spa offers
Outdoor swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Lift(s)
Air-conditioned restaurant
Bathtub
Safe
Individual heating
TV
Solarium Terrace
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Internet access
Balcony
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.