Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melrose - Adults Only 12+ (K)

de la
1185 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 17.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la doar 70 de metri de plaja Rethymno, Melrose Hotel Rethymno are piscină și restaurant. Oferă unități de cazare cu acces gratuit la WiFi și balcon mobilat. Fiecare cameră oferă aer condiționat, TV prin satelit, frigider și facilități pentru preparare de ceai/cafea. Unele unități de cazare au vedere la Marea Cretei. Micul dejun tip bufet este servit în restaurant. Prânzul este oferit la restaurant. Snack barul servește băuturi și cafea. Există un lounge cu TV și un colț de internet în hol. Personalul recepţiei cu program nonstop poate facilita închirieri auto şi rezervări de bilete. Magazine și taverne cretane se află la cel mult 3 minute de mers pe jos. Centrul orașului Rethymno este la 500 de metri. Acesta este locul preferat de turiștii din Réthymno, conform comentariilor independente. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,2 pentru un sejur pentru 2 persoane. Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Réthymno! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aparthotel
Tourist area
Mini-fridge
Dining room
TV room
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Sunshades
Deck chairs
Resort
Deckchair
Sandy beach
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Lift(s)
Safe
Individual heating
TV
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Commercial centres
Public transport
Beach
Bus station
Nearest large city
Restaurants
Town centre
Number of flats (main building)
24 hour reception service
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.