Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELIDA HOTEL

de la
857  815 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.09.2024 - 12.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de familie este situat la 150 de metri de plaja Platanes cu o lungime de 10 km și satul Platanes. Hotelul Elida oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și loc de joacă pentru copii. Toate camerele au balcon cu vedere la piscină. Acestea includ TV, baie privată, chicinetă cu ustensile de bucătărie și fierbător electric. Oferă aer condiționat și seif la cerere și la un cost suplimentar. Hotelul Elida este situat la 150 de metri de satul Platanes, unde se găsesc numeroase restaurante, baruri și magazine. Acesta se află la 5 km de portul din Rethymno si la 70 km de aeroportul din Chania.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Bar
Free WiFi

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.