Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Creta Royal (Adults Only) (K)

de la
1509 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Creta Royal este construit de-a lungul a 400 de metri de plajă de nisip, la doar 12 km de Rethymnon, Creta. Acest hotel oferă o piscină spaţioasă , cu vedere la mare şi cazare cu demi-pensiune. Creta Royal oferă acces la internet wireless gratuit în zonele publice ale complexului. Există, de asemenea parcare privată gratuită. Camerele de la Creta Royal au aer condiţionat şi TV prin satelit. Ele au, de asemenea, un balcon privat cu vedere la mare, la munții din Creta sau la piscină. Oaspeţii pot face plajă pe unul din numeroasele șezlonguri din jurul piscinei sau în grădinile tropicale de la Creta Royal. Ei pot folosi de asemenea un centru de fitness. O saună şi masaj profesionist sunt disponibile pentru relaxare completă. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,2 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Hairdresser
Buffet breakfast
Beach
Bar
Restaurant
Balcony
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.