Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALMIRIDA BAY


Descriere

Faceți o baie cum ajungeți - această proprietate se află la doar 5 minute de mers pe jos de Almirida Beach! Langley Resort Almirida Bay se află în zona de coastă din Almirida, la 400 de metri de plajă, şi are piscină mare, restaurant cu bucătărie deschisă şi bar lângă piscină. Complexul oferă camere de 3 stele, majoritatea cu balcon cu vedere la mare. Camerele cu aer condiţionat de la complexul Langley sunt luminoase şi mobilate cu gust. Toate au minifrigider şi baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. La prânz sunt disponibile preparate à la carte, însoţite de o gamă largă de vinuri şi bere. Deliciile internaţionale, cu influenţe greceşti, sunt pregătite în faţa dumneavoastră pentru cină şi pot fi savurate pe terasa în aer liber. Satul Almirida, cu taverne şi magazine tradiţionale, este la 400 de metri. Centrul şi aeroportul oraşului Chania se află la aproximativ 25 km. Hotelul oferă WiFi gratuit în zona recepţiei şi parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.