Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel 4* Costa del Sol

   Costa Del Sol, Spania


Descriere

Denumita „coasta soarelui”, Costa del Sol este o destinatie care surprinde prin farmecul ei, statiunile fiind cautate in special pentru plajele minunate cu nisip fin si ape limpezi, dar si pentru rafinamentul aparte. Este destinatia ideala avand o clima blanda si un sezon turistic care dureaza tot anul. Plajele cele mai bune, cu nisip fin si aglomerate, sunt in El Bajondillo si La Carihuela. Costa del Sol este situata de la Nerja pana la Gibraltar si este cea mai emblematica zona de litoral a Spaniei. Amplasarea excelenta, favorizeaza accesul foarte usor spre vizitarea oraselor: Granada, Sevillia, Cadiz, Malaga si Cordoba. Cele mai cunoscute statiuni de pe Coasta del Sol sunt: Marbella, Benalmadena, Torremolinos, Fuengirola. Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa – „la ele acasa”, peisajele incredibile, muzeele si cetatile impresionante, plimbarile placute si viata de noapte nu suporta termen de comparatie si lista poate continua cu echitatia, ciclismul si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber. Costa del Sol este vestita pentru plajele sale cu nisip fin, pentru terenurile de golf aflate in topurile Europei, pentru cazinourile si hotelurile sale de lux, dar si pentru o viata de noapte pe cat de rafinata, pe atat de activa.


Atracții

Marbella Una dintre cele mai importante statiuni, datorita calitatii exceptionale a infrastructurii si a serviciilor pe care le ofera. Dezvoltata in jurul Portului Banos, statiunea este reprezentativa si prin obiectivele turistice: piata Los Naranjos, Primaria, Casa del Corregidor, fortareata araba, Parcul Natural Sierra de las Nieves, Santa Clara Golf. Cele mai renumite plaje sunt: Casablanca, Artola, Cabo Pino, El Pinillo, El Alicante si Nueva Andalucia.

Benalmadena Asezata de la muntii Mijas pana la Marea Mediterana, in trepte, statiunea Benalmadena ofera o panorama deosebita. Aici vom avea posibilitatea sa vizitam Castelul Bil-Bil, un parc de distractii international si gradinile Muro, dar si frumoasele plaje: Santa Ana, Maites si La Vibora

Torremolinos Este una dintre principalele destinatii de pe Costa del Sol. Punctele de atractie sunt plajele si bulevardul pietonal Calle San Miguel, care este aliniat de magazine si se intinde din centru pana spre plaja.

Fuengirola Este asezata in jurul orasului Andaluz cu acelasi nume. Obiectivele turistice importante ale statiunii sunt: Biserica Nuestra Senora del Rosario, Castelul Sohail, Torreblanca, Gradina Zoologica Municipala, Parcul Acvatic, Hipodromul. Plajele cele mai renumite sunt: Carvajal, Torreblanc, Playa de Fuengirola, Los Boliches si Santa Amalia.

Sevillia Este situata in partea de sud-vest a Peninsulei Iberice si este capitala Comunitatii Autonome a Andaluziei precum si a provinciei Sevillia. Sevillia este considerata centrul artistic, cultural, financiar, economic si social al sudului Spaniei.


T A R I F U L I N C L U D E :

Transport avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti
7 nopţi cazare la hotel de 4*
Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului (intrare cu cină, iesire cu mic dejun) cu 1 pahar de apa si vin la masa
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asistenta turística pentru intreaga perioada
½ zi excursie optionala inclusa (Malaga)
Taxele de aeroport 95 euro/persoana

T A R I F U L N U I N C L U D E :


Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)
Mesele de prânz
Intrarile la obiectivele turistice, alte taxe si cheltuieli personale.


Excursii gratuite:

Malaga
Dacă vizitezi Spania, cu siguranță trebuie să treci și prin Malaga,un oraș portuar al Andaluziei. Cu o medie anuală de 25 de grade Celsius, Malaga este ideală pentru plajă, dar și pentru a vizita principalele atracții. Preferatele turiștilor sunt: Catedrala, Muzeul Picasso, Plaza del Marina, Paseo del Parque cu grădinile sale umbrite și Calle Marques de Larios, pasajele și labirintul din Pasaje Chinitasși Paseo Maritimo.

Marbella și Puerto Bano
Marbella a devenit de-a lungul timpului destinația preferată a celebrităților, a strarurilor de film și a familiilor regale. Și nu este de mirare! Stațiunea oferă priveliști minunate, plaje cu aspect tropical, nisip fin, ape turcoaz și localuri elegante de lux. Ce ai mai putea să îți dorești de la vacanța ta? Vom vizita artera principală Avenida Ricardo Soriano și Paseo Maritimo, Piața Centrală Plaza de los Narajos (Piața Portocalilor) și pitorescul Puerto Bano, înconjurat de luxsul port cu iahturi uriașeși strălucitoare.
Această excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.


Hotel Fuengirola Park 4* (sau similar 4*)
 Localizare
Hotel Fuengirola Park este localizat pe Costa del Sol, într-o zonă rezidențială din Fuengirola, cea mai apropiată plajă
fiind aflată la numai 400 m distanță. De asemenea, în apropiere se găsesc mai multe localuri și restaurante.
 Facilități hotel
Hotelul Fuengirola Park dispune de un restaurant modern, unde turiștii pot servi micul dejun, un bar și un snack bar,
unde aceștia pot petrece timpul liber relaxându-se cu o băutură sau o gustare pe timp de zi. Tot pentru relaxare
există o piscină în aer liber, terasă, grădină, piscină interioară și un centru de SPA și wellness dotat cu: baie turcească,
jacuzzi, solar și saună. Pentru petrecerea timpului liber, oaspeții au la dispoziție serviciu de închiriere biciclete, darts,
biliard, cameră de jocuri, teren de tenis și teren de joacă pentru copii. Suplimentar hotelul oferă și cameră de bagaje,
birou de turism, închirieri auto, magazin de suveniruri, schimb valutar, salon de frumusețe, spălătorie, camere de
familie, camere pentru nefumători, seif, facilități pentru persoane cu mobilitate redusă și recepție deschisă non-stop.
 Facilitățile camerelor
Camerele sunt moderne, dotate cu mobilier de calitate și un design plăcut. Acestea dispun de baie proprie cu duș,
mini-bar, seif, TV cu ecran plat, telefon, aer condiționat, birou și articole de toaletă gratuite. Unele camere dispun și de
balcon cu vedere la mare sau la oraș.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
telefon in camera
TV
Uscator de par
Room Service
Restaurant
centru spa
seif in camera
Bar
Piscină

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.