Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Costa Tropical Spania 2021

Vacanta in Costa Tropical Spania 2021

Costa Tropical vă va surprinde prin diversitatea lucrurilor de făcut și de văzut, precum și prin prietenia localnicilor. Costa Tropical este încă nedescoperită de masele turistice, iar acesta este motivul pentru care aici vă puteți bucura de vacanța perfectă, tot anul.

Citeste mai mult

Vacanta in Costa Tropical Spania 2021


OBIECTIVE TURISTICE


Castelul din Salobreña
Încorporarea vechiului oraș alb, castelul arab al reperului Salobreña datează din secolul al XII-lea, deși situl a fost fortificat încă din secolul al X-lea. Acesta a servit drept reședința de vară pentru emiții de la Granada, dar legenda spune că emirul Muhammad IX a avut cele trei fiice ale sale - Zaida, Zoraida și Zorahaida - ținute captive aici. Washington Irving relatează povestea din Poveștile sale din Alhambra. Alcazaba interioară prăfuită (fortul maur), un cadru pentru evenimente culturale, își păstrează o mare parte din structura Nasrid, inclusiv resturile unei băi. Puteți, de asemenea, să vă plimbați de-a lungul parapetelor și să vă dați vederi înălțătoare asupra acoperișurilor albe ale orașului și a câmpurilor de canane de zahăr, în apropierea mării și a coastei zimțate.


Castelul din Almuñécar și La Herradura
Încoronând orașul, impresionantul castel al dealului Almuñécar a fost construit peste fortificațiile islamice și romane de către creștinii cuceritori în secolul al XVI-lea. Urcarea caldă și plină de circuit până la recompensele de la intrare cu vederi excelente și un mic muzeu informativ. Nu uitați să verificați scheletul din temniță: este o reproducere a resturilor umane descoperite aici.Casco se află la vest de centrul orașului modern, ușor accesibil pe jos.


Orașul vechi în Salobreña
Centrul istoric al Salobreña, care cuprinde barierele care s-au agățat odată în zidurile sale medievale, este cea mai caracteristică și pitorească zonă a orașului. Aleile pietruite, pietruite, șerpuiesc pe lângă casele albe curat, în timp ce urcă pe dealul abrupt până la castelul arab, la 110 m deasupra nivelului mării. Există mai multe puncte de vedere, inclusiv Mirador de Enrique Morente, orientat spre mare, și Mirador del Postigo, care privește spre valea spre dealurile îndepărtate.PLAJE


Plaja Cantarriján
Această mică plajă (măsoară doar 380 de metri lungime) se găsește în Parcul Natural Maro-Cerro Gordo, la aproximativ 79 km de orașul Granada. Nisipul său este atât fin, cât și grosier, în timp ce apele sale sunt limpede și liniștite, atât încât scufundările sunt una dintre cele mai frecvente activități, de asemenea datorită interdicției de pescuit.
Plaja este în mod normal destul de frecventată, în ciuda accesului nu este atât de ușor. Cele mai obișnuite modalități de a ajunge la plajă sunt cu mașina (există o parcare de 50 de locuri), cu autobuzul (navete de la parcare la plajă sunt disponibile) sau cu barca. Pe plajă, unde nudistii și nici nudistii se înțeleg unul cu celălalt, fără probleme, vă puteți bucura de apusuri de soare uluitoare. Plaja Cantarriján oferă vizitatorilor săi o mulțime de facilități și servicii (dușuri, toalete, nisip și apă de curățare, pasarele și serviciu de închiriere de hamac), pe lângă baruri și chiringuitos, restaurantul tipic spaniol de pe plajă.

Plaja Rijana
Acest golf cu o lungime de 250 de metri se află la 20 km de Motril și este considerat una dintre cele mai bune plaje din Granada. Plaja este un loc ideal pentru a practica scufundările sau scufundările, fiind apele sale incredibil de limpede și liniștite, pe lângă faptul că nu sunt foarte renumite și lipsesc de infrastructuri. Și tocmai acesta este motivul pentru care băștinașii iubesc atât de mult această zonă!
Singurul serviciu oferit este un chiringuito mic, unde vă puteți bucura de un frito pescaito bogat sau puteți bea un cocktail în timp ce vă umpleți ochii cu priveliștile uluitoare ale acestui mic golf intact.

Plaja Herradura
Această plajă lungă de 2050 m se află la poalele Sierra de la Almijara, la 7 km de orașul Almuñecar. Nisipul său întunecat se amestecă cu pietriș într-un mediu plin de vegetație. Gradul de ocupare este mediu-mare, fiind o plajă urbană. Serviciile (serviciul de supraveghere, poliția locală, serviciul de salvare) și facilitățile furnizate (serviciu de închiriere de hamace și umbrele, dușuri, toalete, serviciu de curățare, pasarele, zone prietenoase pentru copii și unele chiringuito) îl fac un loc de neatins de vizitat dacă sunteți petrecându-ți vacanța în Granada.
Vi se oferă vederi extraordinare în timp ce mergeți pe paseo marítmo, pe lângă accesul persoanelor cu handicap și o zonă de parcare. Mai mult, stația de autobuz din apropiere se potrivește cu Puerto Deportivo Marina del Este, un centru sportiv unde puteți practica scufundări. Nu în ultimul rând, această zonă și fundul său marin au primit premiul Q de Calidad Turística (un premiu care marchează calitatea în sectorul turistic spaniol), în principal datorită protecției speciilor pe cale de dispariție și a recifului de corali.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.