Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTAVENTURA HOTEL EL PASO


Descriere

Această proprietate este la 15 minute pe jos față de plajă. Hotelul El Paso Salou se află în cadrul complexului PortAventura și oferă intrare gratuită nelimitată la parcul tematic PortAventura. Este amenajat în stilul unei ferme mexicane (hacienda), cu decor de inspiraţie aztecă.

Piscina în aer liber a Hotelului El Paso PortAventura are şezlonguri şi o corabie de piraţi în mijloc. Sunt disponibile şi piscine pentru copii.

La un cost suplimentar, oaspeții au acces la centrul spa al Hotelului PortAventura Caribe Wellness. Accesul este gratuit pentru anumite tipuri de camere, acest lucru fiind specificat. Serviciile includ saună, cadă cu hidromasaj, baie de aburi, sală de gimnastică și piscină interioară încălzită.

Hotelul El Paso Salou se află la 1 oră de mers cu maşina de Barcelona și​​ este format din mai multe clădiri situate în jurul unei zone centrale cu grădini, terase şi piscină. Hotelul este situat la 100 m de gara de pe linia Barcelona-Valencia.

Tariful all inclusive include prânzul şi cina servite în restaurantul mexican al hotelului sau în anumite restaurante din parcul PortAventura, în funcţie de programul de funcţionare.

Intrarea principală a parcului tematic PortAventura se află la numai 5 minute de mers pe jos de Hotelul PortAventura El Paso. Hotelul are propria staţie de tren. De asemenea, este situat la numai 20 de minute de mers cu maşina de gara pentru trenuri de mare viteză, la 3,5 km de autostrada A-7 şi la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Reus.

Aeroportul Barcelona se află la 1 oră de mers cu trenul sau cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere de familie
Restaurant
Bar
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.