Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Costa Dorada Spania 2021

Vacanta in Costa Dorada Spania 2021

Costa Dorada sau Coasta de Aur este renumită pentru lungile întinderi de plaje aurii, cu nisip, orașe istorice și sate liniștite de pe litoral, arhitectură bogată, bucătărie gustoasă, posibilități sportive și atmosferă romantică.

Citeste mai mult

Vacanta in Costa Dorada Spania 2021


   OBIECTIVE TURISTICE


Museu del Cau Ferrat - Construită în anii 1890 ca o casă-studio de către artistul catalan Santiago Rusiñol, un pionier al mișcării Modernisme, acest conac de pe litoral este înghesuit de propria sa artă și de cea a contemporanilor săi (inclusiv prietenul său Picasso), precum și vasta colecție privată. de moaște și antichități. Sărbătoarea vizuală este îngrămădită, de la urne grecești și un font de botez din secolul al XV-lea până la țiglă din secolul al XVIII-lea care strălucește până la tavanul cu rame din lemn vopsit cu flori.


Catedral de Tarragona - Încoronând orașul, catedrala din Tarragona încorporează atât elemente romanice, cât și gotice, așa cum sunt tipificate de fațada principală. Claustrul plin de flori are boltă gotică și capiteluri romane sculptate, dintre care unul arată șobolani care duc funeraliile unei pisici ... până când pisica revine la viață! Camerele din claustru afișează rămășițele unui templu roman (dezgropat în 2015) și Muzeul Diocesà, colecția sa extinzându-se de la coafurile romane până la sculpturile în lemn din Fecioarele policromate din secolele XIII și XIV. Nu ratați frescurile din secolul al XIV-lea ale navei de est.


Museu Nacional Arqueològic de Tarragona - Acest muzeu excelent face dreptate pentru bogăția culturală și materială a Romanului Tarraco. Colecția de mozaic urmărește tendințele în schimbare de la simple modele alb-negru la creații complexe în culori complete; Reperele includ mozaicul fin al secolului al II-lea sau al III-lea al secolului al III-lea și marele mozaic aproape complet al secolului al III-lea dels Peixos de la Pineda, care prezintă creaturi de pește și mare. Explicațiile sunt în mare parte în catalană și spaniolă, dar există și broșuri în limba engleză de-a lungul galeriilor.


PLAJE


Cala Forn (nevoiemetlla de Mar) - Este o plajă certificată steagul albastru, care înseamnă apă curată și nisip și un mediu sigur, ceea ce face plaja perfectă atunci când călătorești cu copii. Și este frumos, atât de frumos încât poate fi comparat cu orice golf din Menorca. Mai mult, este înconjurat de plaje mai mici pe care poți face o plimbare și găsești comori ascunse (plaja principală este destul de populară și s-ar putea să existe mulți turiști la înălțimea sezonului)


Cala Fonda, aka Waikiki (Tarragona) - Considerată a fi una dintre cele mai frumoase plaje din sudul Cataloniei, numită și Waikiki pentru asemănarea cu faimoasa plajă hawaiană. Este un loc dificil de accesat, deoarece este înconjurat de pădurea cu frunze din Marquesa, care a fost lăsată nealterată, în ciuda dezvoltării urbane a zonei. Pentru a ajunge acolo, va trebui să vă parcați mașina în campingul din apropiere, apoi mergeți timp de aproximativ 20 de minute prin pădure. Nu veți găsi nimic acolo, nici dușuri sau cafenele: este un loc pur natural. Cu toate acestea, veți găsi 200 de metri de apă limpede, nisip auriu și vegetație înfloritoare. Știți ce fac cei mai mulți oameni acolo? Își acoperă pielea cu o mască specială formată din nisipul umed al golfului, aparent este foarte bine pentru pielea ta!Această plajă este un site naturist popular, dar puteți găsi acolo tot felul de oameni, singura regulă este respectarea vieții private și a liniștii.


Plaja Tamarit se află pe o parte a castelului Tamarit, dar pe cealaltă parte se află Cala Jovera. Este cunoscută și ca Cala del Castell, golful Castelului. Este un loc foarte fermecător: o frumoasă golfet neîntrerupt, înconjurat de pini. Are o lungime de aproximativ 90 de metri. Nu este dificil de accesat, va trebui doar să parcați pe jos pentru câteva minute. Nu veți găsi acolo niciun serviciu: nici dușuri, nici băi, nici măcar pubele. De asemenea, nu veți găsi nici un serviciu de salvare sau de asistență medicală. De obicei este mai puțin ocupat, ceea ce îl face un loc minunat pentru a vă relaxa și a petrece ceva timp de calitate cu partenerul. Cala Jovera, Cala Fonda și Roca Plana au primit premiul „plajele nealterate ale coastei Tarragona”.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.