Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOP ROYAL SUN SUITE


Descriere

Situat într-o zonă liniştită, la numai 300 metri de plaja de nisip, acest hotel de vacanţă este ideal pentru familiile care vor să viziteze regiunea Maresme din Santa Susanna.

Veniţi şi bucuraţi-vă de clima caldă şi apele limpezi din Maresme, în acest hotel modern mediteranean. Mergeţi până la plaja aurie de nisip, aflată în apropiere, ori pe terasa de pe acoperiş, unde puteţi înota în piscină. Un autobuz de transfer gratuit vă duce la alte hoteluri din lanţ, pentru a cunoaşte mai bine acest loc.

În timp ce vă relaxaţi, copiii se pot juca în mini clubul supravegheat. Apoi, seara, întreaga familie se poate reuni pentru a se bucura de spectacole de divertisment împreună cu mâncărurile din restaurantul nostru bufet.

Web: www.htophotels.com/royalsunsuites/default-en.html

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.