Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOP OLYMPIC

de la
1389  1292 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

H Top Olympic se află la 300 m de plaja Calella și oferă 3 piscine în aer liber, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Toate camerele au aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon sau terasă private.

H Top Olympic oferă un program de activităţi gratuite pentru copiii de până la 12 ani, disponibil 6 zile pe săptămână. Pune la dispoziție, de asemenea, o piscină mică pentru copii şi un loc de joacă.

Restaurantul tip bufet serveşte specialități catalane, spaniole şi internaţionale.Hotel pune la dispoziţie şi un bar, iar programul de divertisment de seară include muzică live şi spectacole de cabaret.

Oaspeții au la dispoziție transfer gratuit cu autobuzul de la/la alte hoteluri din lanțul H Top din apropiere (serviciul este disponibil numai în timpul sezonului de vârf; pentru detalii, contactați proprietatea). H Top Olympic se află în orașul Calella, pe Costa del Maresme, la numai 40 de km de Barcelona și la 32 km de Aeroportul Girona.

Web: www.htophotels.com/olympic/default-en.html

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.