Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pierre Vacances Blanes Playa

de la
1671  1587 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere:Hotelul Pierre Vacances Blanes Playa este un hotel de studiouri si apartamente care se gaseste in statiunea Blanes din Costa Brava, vis a vis de o plaja lunga de nisip.


Tip de masa:
Fara masa


Localizare Hotel Pierre Vacances Blanes Playa
Hotelul este la o distanta de 1.5 km de centrul orasului Blanes, aproape de plaja, magazine, farmacii, restaurante.


Dotari camere:
Apartamet si studioru cu acces la internet wifi, asternuturi pat, prosoape, curatenie la finalul sejurului, chit de curatenie.


Web
https://www.pierreetvacances.com/gb-en

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Smoking area
Swimming pool
Free WiFi connection
· Outdoor swimming pool (seasonal)
Private parking
Parking

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.