Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARSOL HOTEL

de la
1871  1777 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.10.2024 - 01.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier MARSOL HOTELS & RESORTS. Situat la 90 km de aeroportul din Barcelona, la 30 km de aeroportul din Girona, in centrul orasului Lloret de Mar, la 50 m de plaja. Construit in anul 1992, reconstuit in anul 2002. Hotelul are o cladire cu 6 nivele: - 94 standard double room (max. 3 pers., 20 m2); - 10 standard sea view room (vedere la mare, balcon, max. 3 pers., 20 m2); - 10 junior suite cu o camera (zona de dormitor si zona de living cu canaprea extensibila, balcon cu vedere la mare, max. 3 pers., 39 m2). Se accepta plata cu card de credit: Visa, MasterCard. Cazare cu animale de companie: nu se accepta. Tel.: +34 972 36 57 54 Fax.: +34 972 37 22 05 Internet: www.marsolhotel.comCamera hotelbaie cu cada si dus foehn aer conditionat incalzire seif (in camera, contra cost) telefon pardoseala - gresie televizor balcon (in afara camerelor de tip standard double room) minibar (contra cost) internet WiFi (contra cost) schimbarea lenjeriei – de 2 ori/saptamana room service (contra cost, 08:00–00:30) schimbarea prosoapelor – zilnic curatenie in camera – zilnicSpatiu exteriorrestaurant (bucatarie internationala, bufet suedez) restaurant a la carte bar (la 1 nivel cu terasa in aer liber, pe faleza) piscina (pe acoperis) piscina interioara (cu incalzire in extrasezon) terasa pentru plaja parcare (contra cost) sala de conferinte (60 pers.) inchiriere echipament pentru conferinte internet WiFi (contra cost) inchiriere auto sala de lectura sala de relaxare salon cu TV internet (contra cost) oficiu postal (fax) schimb valutarRelaxare si sportGratuit sala de fitness sauna Contra cost masajPentru copiipatut (gratuit)PlajaPublica - Playa de Loret, nisip. Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit. Prosoape de plaja – garantie.Comentariul nostruHotelul este situat pe o faleza pitoreasca, chiar in centru statiunii Lloret de Mar. Camerele sunt amenajate simplu. Sunt recomandate camerele cu vedere la mare. Recomandat pentru un sejur cu buget redus.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Acces cu animale de companie
Piscina exterioara
Piscina interioara
Bar
acces imediat la plaja
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.