Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Bahia de Tossa


Descriere

HOTEL: Golden Bahia de Tossa are patru stele și a fost construit în 2003. Unitatea oferă oaspeților facilități de wellness și facilități de luat masa. SITUAȚIE: Acest hotel se află la 800 de metri de Platja Gran de Tossa și la 300 de metri de centrul orașului. CAMERA: Fiecare cameră are balcon, baie cu cadă, uscător de păr, sistem de aer condiționat, încălzire, telefon cu linie directă, televizor, seif (disponibil contra cost), filtru de cafea și ceainic. Oaspeții au la dispoziție și camere de familie disponibile, 8 apartamente junior cu paturi duble, un living, o canapea extensibilă, un birou, un dulap, 2 televizoare, 2 telefoane, o baie, un duș, halat de baie, papuci și jacuzzi. OBSERVAȚII: taxa de oraș plătită direct la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hammam
Golf Course
Number of Floors
Total Spaces
Adapted for people with reduced mobility
Turkish baths
Spa and wellness centre
Disco/Nightclub
Swimming pool
Free WiFi connection
Telephone
Private parking
Bars/Pubs
Outdoor swimming pool
Parking
Covered swimming pool
Laundry service
Safe
Beach hotel
Year of construction
Satellite TV channels
Commercial centres
Town centre
Massage
Babysitter service
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Gymnasium
Heating
Individual air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.