Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GHT Costa Brava


Descriere

Alte informatii
Nu sunt acceptate animalele de companie.

Piscina
Hotelul detine piscina interioara incalzita, piscina pentru adulti si pentru copii.

Facilitatile camerelor
Camerele au in dotare aer conditionat, incalzire, balcon, baie, uscator de par, seif (contra-cost), mini-frigider (contra-cost), telefon, TV satelit, acces pe baza de cartela electronica.

Facilitatile hotelului
Hotelul Costa Brava ofera o gama larga de facilitati pentru a va bucura de vacanta: receptie 24 h, lift, birou de schimb valutar, bar, cafenea, sala de jocuri, program de animatie, salon TV, terasa, baie turceasca, restaurant dotat cu aer conditionat, internet Wi-Fi gratuit, garaj, servicii medicale, servicii de spalatorie (contra-cost), centru inchirieri masini, gradina, incalzire, lift, birou de schimb valutar, acces pentru persoanele cu handicap. Toate mesele sunt in regim bufet.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Lift
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.