Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COSTA BRAVA - Program Social Primavara/Toamna 2017 - Plecare din Iasi

   Costa Brava, Spania


Descriere

Descriere Program
Ziua 1. Iasi – Barcelona – Costa Brava / Hotel 4* Prezentare la Aeroportul International din Iasi la ora 05.00 pentru imbarcare la cursa Blue Air 0B6807 cu decolare la ora 07.00 spre Barcelona. Aterizare la Barcelona. Dupa preluarea bagajelor, transfer in Costa Brava si cazare. Seara, cazare si cina la Hotel / 4* in Costa Brava.
Zilele 2 – 7. Costa Brava / Hotel 4* – Pensiune completa, apa si vin. Timp liber pentru odihna, plaja, sau pentru activitati optionale in Costa Brava, una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta ale Spaniei. Situata la mai putin de o ora de Barcelona, in provincia Girona, Costa Brava este cunoscuta pentru peisajele salbatice, apa cristalina, plajele sale cu nisip fin, amabilitatea localnicilor, mancarea delicioasa, precum si numeroasele atractii si posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber. Este un loc exceptional pentru plimbarile pe jos, cu bicicleta, automobile, calarit si excursii, si un loc ideal si pentru shopping. De asemenea, aceasta zona dispune de o bogata mostenire arhitectonica: castele in ruina ce strajuiesc golfuletele cu plaja, romantice biserici romanice si gotice, orase pitoresti, si sate traditionale pescaresti. Cele mai cunoscute statiuni sunt: Calella, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Pineda de Mar.
Ziua 8. Barcelona / Iasi Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor transfer de la hotelul din Costa Brava la Aeroportul din Barcelona. Imbarcare la cursa Blue Air 0B6808 cu decolare la ora locala 10:35 spre Iasi. Excursie gratuita (inclusa in pachet): Tur panoramic Barcelona zi (intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse) O excursie, in care veti vizita Barcelona, considerat cel mai complet oras european. Vizita se imparte in 3 segmente: o parte pe jos in compania ghidului, o a doua parte in autocar iar in ultima parte se petrec cel putin 2 ore in centrul orasului, Piata de Catalunya. Plecarea de la hotel se face de dimineata, iar prima oprire in Barcelona este la Parcul Guell, unde grupul ramane 1h. Parcul Guell este situat pe dealul Carmel din cartierul Gracia, o imbinare perfecta a zonelor verzi si complexul architectural proiectat de renumitul architect Gaudi, construit intre anii 1900 si 1914. Aici vizitatorii au ocazia sa viziteze si casa in care a locuit marele arhitect care astazi este transformata in muzeu. Turul continua cu o vizita de o ora la Templul Sagrada Familia, considerata cea mai importanta lucrare a lui Antoni Gaudi. Aici sunt prezentate cele 3 fatade, constructia fiind inca in curs de amenajare. Dupa aceasta oprire, se continua cu zona de Eixample a Barcelonei, amenajata incepand cu anul 1859, dovada vie a faptului ca orasul este considerat “capitala Modernismului European”. Turul cuprinde si prezentarea caselor Pedrera si Battlo realizate amandoua la inceput de secol XX sub supravegherea lui Antoni Gaudi. In continuare se traverseaza zona Pietei de España si locul unde se tine spectacolul fantanilor magice, pentru a urca pe muntele Montjuic, gazda Jocurilor Olimpice din 1992, pentru o scurta vizita a Stadionului Olimpic. Autocarul urca pana in zona cea mai inalta a muntelui pentru a profita de cea mai frumoasa priveliste din Barcelona, dupa care revine pe strazile orasului, in zona portului, pe bulevardul Passeig de Colom. Dupa traversarea cartierului gotic grupul ramane in zona de centru, excelent punct de pornire pentru plimbarile pe cont propriu prin Barcelona. Turul cuprinde nenumarate alte surprize placute si opriri, dar va lasam sa le descoperiti singuri, odata ajunsi in Barcelona – capitala tinutului catalan si unul dintre cele mai frumoase porturi la Marea Mediterana.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.