Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bon Repos


Descriere

Acest hotel este situat la numai 250 de metri de mare şi de vechiul oraşul Calella, oferind acces rapid la oraşele Barcelona şi Girona.

Toate camerele sunt orientate către exterior şi oferă vedere la cele două piscine, care sunt înconjurate de o terasă spaţioasă, de grădini şi copaci. Oaspeţii au la dispoziţie un restaurant tip bufet, unde se servesc toate mesele de pe parcursul zilei. Acesta oferă un program de divertisment adecvat pentru orice vârstă.

Puteţi admira frumuseţea muntelui din cadrul hotelului, acesta fiind situat în apropiere de Parcul Naţional Montnegre şi de Marea Mediterană.


Website: http://en.hotelbonrepos.net/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Acces cu animale de companie
Lift
Piscina exterioara
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.