Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MADEIRA CENTRO


Descriere

Această proprietate este la 2 minute de mers pe jos de plajă. Hotelul Madeira Centro oferă o piscină în aer liber și o terasă pe acoperiș, cu vedere panoramică la Costa Blanca. Camerele includ Wi-Fi gratuit, TV LCD cu canale prin satelit și o terasă cu vedere la mare . Madeira Centro are o terasă la piscină cu o cadă cu hidromasaj, șezlonguri și un serviciu gratuit de prosop. De asemenea, hotelul oferă o saună și o baie turcească. Fiecare cameră cu aer condiționat de la Madeira Centro Hotel are podele practice cu gresie, minibar și seif. Băile moderne au un uscător de păr. Hotelul oferă un bar cu pian , situat la etajul 20 al clădirii. Acesta oferă muzică live și un ring de dans. Situat pe marginea orașului vechi din Benidorm , hotelul se află la mai puțin de 250 de metri de plaja Levante. Parcul L'Aigüera se află la 3 minute de mers pe jos. Aceasta este partea favorită a oaspeților noștri din Benidorm, potrivit recenziilor independente. Această proprietate are, de asemenea, una dintre cele mai bine cotate locații din Benidorm! Oaspeții sunt mai fericiți în comparație cu alte proprietăți din zonă. Cuplurile se aseamănă în special cu locația - au evaluat-o 9,3 pentru o excursie de două persoane. Această proprietate este, de asemenea, evaluată pentru cea mai bună valoare în Benidorm! Oaspeții primesc mai mult pentru banii lor în comparație cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hammam
Golf Course
Buffet Restaurant
Adapted for people with reduced mobility
Turkish baths
Events / banquets rooms
Smoking area
Business centre
Buffet dinner
Tourist area
Disco/Nightclub
Swimming pool
Free WiFi connection
Private parking
Games room
TV room
Buffet lunch
24 hour billing service
Bars/Pubs
Visa Card
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Deckchair
Sandy beach
Parking
Garage
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Lift(s)
Number of swimming pools
Covered swimming pool
Children\'s swimming pool
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Sauna
Laundry service
Bathtub
Safe
Beach hotel
Suites
Year of construction
Mastercard
Full-board
Buffet breakfast
Half-board
Steam bath
Solarium Terrace
Satellite/cable TV
Commercial centres
Public transport
Beach
Restaurants
Town centre
Sea
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Car Hire Service
Change machine
Gymnasium
Games area
Shower
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.