Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOLIDAY INN ALICANTE PLAYA DE SAN JUAN

   Playa De San Juan, Spania Vezi locatia pe harta


Descriere

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Hotelul Holiday Inn se află la 400 de metri de Plaja San Juan din Alicante și la 10 minute cu maşina de centrul orașului. Acesta are o piscină în aer liber, sală de fitness și saună.

Toate camerele de la Holiday Inn Playa de San Juan sunt dotate cu aer condiţionat şi o baie privată, care include uscător de păr și articole de toaletă Forget Something. De asemenea, fiecare are TV prin satelit, un birou și o cutie de valori.

Hotelul oferă locuri de parcare gratuite în aer liber și acces gratuit la WiFi în zonele publice. De asemenea, este disponibilă o grădină cu o zonă de joacă și o piscină pentru copii. Holiday Inn Alicante Playa de San Juan are şi 2 terenuri de paddle tennis.

Restaurantul hotelului, Restaurante Tamayo, servește mâncăruri mediteraneene à la carte şi este specializat în paella și alte preparate pe bază de orez. De asemenea, sunt disponibile un snack bar și un bar lângă piscină, care este deschis în lunile de vară.

Hotelul este situat la 400 de metri de o stație de autobuz și tramvai. Terenul de golf Alicante se află la 600 de metri de proprietate. În apropiere veţi găsi numeroase magazine, baruri și restaurante. Parcul de distracţii Terra Mítica este situat la 45 de minute cu mașina.

Website hotel: www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/alicante/alisp/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-HI-_-ES-_-ALISP

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Sala de fitness
Lift
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
servicii de curatenie
Loc de joaca pentru copii
Saună
Schimb valutar
Bar
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.