Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAN HOTEL DELFIN


Descriere

Website
www.granhoteldelfin.com/en/

Spa & Wellness
Sala de fitness, sauna, salon de infrumusetare, masaj.

Drinks & food
Restaurantul tip bufet al hotelului servește mâncăruri internaționale și, la cerere, meniuri fără gluten. Există, de asemenea, o cafenea cu terasă cu vedere la mare.

Sport si divertisment
Piscina exterioara, teren tenis, sala de jocuri. Gran Delfin asigura muzica live si programe regulate de divertisment pentru oaspetii de toate varstele.

Localizare
Hotelul Gran Delfin este situat într-o zonă liniştită din Benidorm, lângă plaja Poniente, şi are o grădină mare, cu piscină în aer liber. Autostrada AP-7 este uşor accesibilă. Hotelul se află la doar 10 minute de mers cu maşina de parcul tematic Terra Mítica. Clubul de golf Real de Faula este la 3 km, iar Aeroportul Alicante este la 35 de minute de mers cu maşina. Autobuzele locale opresc în fața hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.