Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Boutique


Descriere

Descriere:

Hotelul Royal Boutique este proaspat renovat si ofera o atmosfera placuta si facilitati unice oaspetilor sai, indiferent de motivul calatoriei acestora. Decorul modern, serviciul impecabil si atentia la detalii asigura o sedere confortabila intr-un spatiu elegant.



Localizare:

Hotelul se afla la 3 km de orasul Corfu, la 1.5 km de aeroport, la 350 de metri de plaja, la 50 de metri de statia de autobuz si la 3.5 km de port. Oaspetii pot incepe fiecare dimineata cu un mic dejun tip bufet. Puteti savura bauturi racoritoare si diverse preparate la restaurantele, barurile si cafenelele hotelului.



Dotari camere:

Amenajate in nuante calde cu mobilier modern, camerele si suitele au fost renovate in 2013 si sunt dotate cu aer conditionat, seif, minibar si TV cu ecran plat. Unitatile ofera vedere completa sau partiala la mare sau vedere la gradina. Baile includ halate, papuci si articole de toaleta.



Facilitati hotel:

Lift, parcare, aer conditionat, sala de fitness, piscina exterioara, internet wireless, gradina, terasa la soare, biliard, tenis de masa, parcare, room service, inchirieri auto, receptie nonstop, schimb valutar, babysitting, curatatorie chimica, fax/copiator, seif, magazine, camere de familie.



Plaja:

Hotelul este situat la 350 de metri de plaja.



Web: www.hotelroyal.gr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

American or Russian billiards
High chairs
Bed and breakfast
Buffet dinner
Café
Dining room
Medical service
Single rooms
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Salt water swimming pool
Breakfast room
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Year of the last refurbishment
Number of flats (adjoining building)
Disabled rooms
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Children\'s swimming pool
Laundry service
Safe
TV
City hotel
Year of construction
Mastercard
Half-board
American Express
Lift
Massage
24 hour reception service
Room service
Minibar
Internet access
Rent a bike
Change machine
Balcony
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.