Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

River Studios Paleokastritsa


Descriere

Studiourile River sunt situate de-a lungul drumului principal care duce spre stațiunea Paleokatrita. Sunt înconjurate de vegetație luxuriantă verde, care oferă un peisaj de vis. La 800 m se află la cea mai apropiată plajă, Lagrota din Paleokastritsa, iar plajă Plajă Agia Triadă la 1 km. În apropierea unității de cazare se găsesc restaurante și un supermarket.Localizare Studiourile River sunt situate de-a lungul drumului principal care duce spre stațiunea Paleokatrita. Sunt înconjurate de vegetație luxuriantă verde, care oferă un peisaj de vis. La 800 m se află la cea mai apropiată plajă, Lagrota din Paleokastritsa, iar plajă Plajă Agia Triadă la 1 km. În apropierea unității de cazare se găsesc restaurante și un supermarket. General Paleokastritsa este una din cele mai renumite destinații turistice din Corfu, fiind locația perfectă pentru cei ce doresc să cunoască partea cea mai frumoasă acestei insule grecești din Marea Ionica. Stațiunea se adăposteste sub pantele abrupte presărate cu livezi măslini, lămâi și portocali și oferă unele dintre cele mai frumoase peisaje marine din lume.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.