Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Karina Hotel


Descriere

Situat în Benitses, Hotelul Karina pune la dispoziție o piscină în aer liber și un restaurant. Acesta are o zonă de plajă privată și oferă acces WiFi gratuit.

Camerele au TV și balcon cu vedere la Marea Ionică. De asemenea, acestea includ un frigider. Baia privată este dotată cu duş sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Facilităţile suplimentare includ birou, zonă de relaxare în aer liber şi lenjerie de pat.

Hotelul Karina pune la dispoziție un lounge comun, sală de jocuri și birou de turism. La complex și în împrejurimi se pot practica o serie de activități, inclusiv scufundări și snorkelling.

Aeroportul Internațional Corfu se află la 8 km. De asemenea, proprietatea oferă parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Acces cu animale de companie
Piscina exterioara
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.