Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Angiolieri


Descriere

Hotelul Grand Angiolieri este situat în satul Seiano, pe malul mării și are vedere la Golful Napoli şi la vulcanul Vezuviu. Include un restaurant cu stele Michelin care serveşte preparate italiene şi internaţionale.

Angiolieri este amplasat într-o vilă veche, cu vedere panoramică la mare. Oaspeţii se pot relaxa pe terase admirând peisajul. Proprietatea include o piscină în aer liber şi o grădină mare, cu palmieri.

Camerele Hotelului Angiolieri sunt decorate cu gresie de Vietri prelucrată manual şi cu mobilier din lemn de culoare deschisă. Fiecare cameră are TV cu ecran plat cu canale Sky şi cu plată, precum şi acces gratuit la conexiunea WiFi.

Restaurantul Accanto, disponibil pe timpul verii, este specializat în preparate tipice regiunii Campania, precum și în preparate italiene clasice și internaționale. Oaspeţii pot lua cina pe terasa cu vedere la mare.

Personalul de la recepţia disponibilă nonstop poate oferi informaţii locale şi sfaturi pentru excursii în Napoli, Sorrento şi pe coasta Amalfi.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.