Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Coasta Amalfitana Italia 2021

Vacanta in Coasta Amalfitana Italia 2021

Capitala Amalfi - comuna, numărând aproximativ 6 mii de locuitori și un membru al provinciei Salerno .. Acest oras cu o duzină de hoteluri de primă clasă, catedrala unic, cu mozaicuri bizantine, coloane romanice și sarazin dom. Se crede că în această catedrală moaștele Sfântului Andrei, astfel încât fluxul de pelerini creștini în oraș nu se usuce....

Citeste mai mult

Vacanta in Coasta Amalfitana Italia 2021Capitala Amalfi - comuna, numărând aproximativ 6 mii de locuitori și un membru al provinciei Salerno .. Acest oras cu o duzină de hoteluri de primă clasă, catedrala unic, cu mozaicuri bizantine, coloane romanice și sarazin dom. Se crede că în această catedrală moaștele Sfântului Andrei, astfel încât fluxul de pelerini creștini în oraș nu se usuce. La Amalfi nu este doar o poveste interesantă, dar, de asemenea, un caracter surprinzător de frumoasă, mare curată și o mulțime de atracții.


 Orașul este situat pe pantele de stânci, case sunt  conectate cu piatra săpată în scări. Datorită o astfel de locație specifică în strada principală acolo, cu excepția malul mării: rețeaua conectată casa de străzi înguste în roci. Terase de acoperiș, cu arbori de lamaie, astfel încât partea de sus arata ca un solid Amalfi Park, plus ziduri albe și roșii de case. De altfel, în celebrul Amalfi lichior limoncello produse, care încearcă să ia ca amintire de turisti din mai multe țări.
Coasta Amalfi, în 1997 a fost inclusă în lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Plaje


Plaje în prundiș Amalfi. valuri mari nu se întâmplă aici. O parte din zona plajei este liberă, celălalt este împărțită între mai multe restaurante, o taxă de intrare ar trebui să plătească. Pentru o taxă puteți comanda produse alimentare de la bar - a fost dusă direct la șezlonguri. Pe coasta, are tot ce ai nevoie: șezlonguri, umbrele, unele plaje oferă și prosoape. În plus, cele mai multe dintre plajele din Amalfi dotate cu dușuri cu apă proaspătă.


Divertisment și atracții în Amalfi

 Arhitectura

 Amalfi nu este doar o stațiune pe plajă, obiectiv turistic statiune poate lua intreaga vacanta. atrage în special Catedrala Sf. Andrei de turiști, construită în 1073 de normanzi, confiscate la momentul orașului. In vechea catedrala in mai multe mistere și legende, care pot fi găsite pe tur. Ca legenda, în 1208, sub altar au fost îngropate relicve ale unuia dintre cei doisprezece apostoli, Sf. Andrei - patronul Amalfi. Puțin mai sus pe munte este mănăstirea des Capucines (1212).
 Se crede că în secolul al 13-lea. sub altarul Catedralei Hristos mutat moaștele Sfântului Apostol Andrei, de aceea, de multe ori vin Amalfi pelerini.
Este demn de a vizita și Kostro del Paradiso ( „Paradise curte“), care a fost construit în secolul al 13-lea. Avgustarikko prin ordin al episcopului ca un cimitir al cetățenilor bogați. Astăzi, acest loc este unul dintre cele mai valoroase monumente de arhitectura din sudul Italiei. Alte atractii includ Bazilica Sfintei Cruci 9, un monument pentru Flavio Gioia (inventatorul busolei busolă) și surprinzător de pitoresc Emerald Grotto (Emerald Grota) ..

Muzee
cunoscut pe scară largă în muzee Muzeul de Amalfi hârtiei. După un tur fascinant unde puteți cumpăra cărți poștale, seturi de hârtie, carte de afaceri realizate manual. Un alt muzeu interesant City, care conține manuscrise și manuscrise despre istoria orașului a început în secolul al 16-lea. Poate cel mai faimos expoziție - un proiect de cod maritim „Amalfitane Tavola“, care a funcționat în Marea Mediterană italian cu 12 la 16 cc. Excursia locală include o vizită la Sorrento, Napoli, Ischia și Capri, Vezuviu și ruinele orașului antic Pompei - doar ceva de făcut.

Festivalul Lemon
Dacă vă decideți să vizitați stațiunea Amalfi, în vara, nu ratati celebrul Festival Lemon. În timpul extravaganta vă va bucura de o multime de nu numai o vacanță originală, ci un lichior rafinat de Limoncello, și va fi capabil de a gusta multe vinuri italiene.
 Timp liber și viața de noapte Amalfi - un loc în care este imposibil sa te plictisesti: navigatie, călărie, scufundări, jocuri sportive - acest complex are de divertisment pentru toate gusturile. Pentru cei care prefera petrecerea incendiara pe mare, nu se estompeze până dimineața, va merge prea departe. Copiii sunt în Amalfi puteți merge într-un parc verde frumos.

Clima:


Gastronomie:

Bucataria italiana este caracterizata prin flexibilitate, o gama larga de ingrediente si o bogata varietate regionala a retetelor.
Din punct de vedere culinar, Italia este o tara a incredibilei diversitati. Felurile de mancare, ingredientele, timpul de preparare si mirodeniile se schimba radical de la o regiune la alta.
Mesele festive pot incepe cu aperitive.Tipuri de supe: minestrone (supe groase din zarzavaturi proaspete, pasta, orez sau fasole, care poate contine carne), supe de peste, supe limpezi, supe de legume cu paste.
Antipasta:  bruschetta (paine prajita unsa cu usturoi si ulei de masline), antipasti cu peste, cu carne, vegetariene, antipasti prajite, gustari.
Dupa primul fel, se serveste felul al doilea, secondo, felul principal bazat pe carne, peste, oua sau legume cu o garnitura aleasa astfel incat sa-l complimenteze. De exemplu, puteti incerca scottiglia, o tocana specifica regiunii Toscana, impreuna cu spanac fiert deshidradat,condimentat cu ulei de masline si usturoi. Portiile sunt de asemenea mici, in jur de 150 de grame, si in plus garnitura si painea. Se pot servi mai multe secondo la restaurant sau la mesele festive.
Masa de pranz se incheie de obicei cu fructe proaspete si cu o cescuta de espresso. O masa festiva va avea un desert mai elaborat, continand branzeturi, budinca, produse de patiserie sau prajituri cum ar fi faimosul tiramisu.
Per total, aceasta masa este extrem de echilibrata, continand carbohidrati (primul fel si painea), proteine (primul si al doilea fel), vitamine si minerale din zarzavaturi, legume si fructe.

Obiective turistice:

1. Ravello

Turiștii numesc acest loc „spiritul orașului”. Datorită aurei pe care o emană, orașul a atras mulți artiști europeni care au venit aici pentru a-și găsi inspirația. Istoria orașului Ravello este conectată cu cea a orașului Amalfi. În perioada în care Amalfi era unul dintre cele 4 cele mai puternice republici maritime, Ravello a atins apogeul frumosului, în special datorită comerțului. Apoi, în urma devastărilor provocate de războaiele din secolul al XIX-lea, Ravello a început să își dezvolte mai mult ramura turistică. Artiști și intelectuali ai lumii alegeau să vină aici, transformând urbea într-o destinație menită elitelor. Nu uita să vizitezi Villa Rufolo, Villa Cimbrone și Catedrala. Micile bisericuțe ale orașului merită vizitate și ele.

2. Vietri sul Mare

Vietri sul Mare este cunoscut a fi „prima perlă” a coastei precum și „capitala ceramicii”. Arta maeștrilor care lucrează ceramica este păstrată cu grijă și dezvăluită doar generațiilor care merită. Operele de artă fabricate din ceramică pot fi admirate la Muzeul de ceramică Villa Guariglia din Raito sau la Muzeul Cargaleiro. Pentru a înțelege de ce este ceramica așa importantă pentru Vietri sul Mare, este suficient să te plimbi pe străduțele orașului: chiar și pe zidurile caselor sunt montate țigle din ceramică, elemente care oferă un look caracteristic străzilor.  Și biserica Sf Giovanni Battista are domul acoperit cu țigle colorate. Dacă vei dori să iei acasă o asemenea operă din ceramică, trebuie doar să te hotărăști la care magazin de artizanat să te oprești.

3. Positano

Positano este el mai impresionant oraș de pe Coasta Amalfi și totodată cel mai fotografiat loc de pe toată coasta. Apa marii este cristalină, iar plajele sunt pline de turiști în fiecare vară. Două dintre plajele care trebuie menționate sunt Marina Grande și Fornillo. Dar nu doar soarele, marea și plajele sunt motivele care fac din Positano un oraș ce merită vizitat (chiar dacă pentru unele persoane ar fi de ajuns). Biserica Santa Maria Teresa a Adormirii Maicii Domnului, de exemplu, merită o vizită datorită domului din țigle, turnurilor Saracen, micuțelor sate Nocelle și Montepertuso, locuri incredibil de frumoase.

4. Atrani

Autenticitatea acestui sat se datorează faptului că își păstrează identitatea pescărească. Este al doilea cel mai mic sat al Italiei, iar în centrul său se află Biserica San Salvatore. Aici casele sunt construite pe versant. Dacă urci până în vârful localității te vei bucura de o priveliște încântătoare asupra întregii coaste. Atrani este un bun exemplu a ceea ce înseamnă un stil echilibrat de turism. Te poți bucura de tot ce îți oferă locația, atâta timp cât respecți toate normele de protecție a naturii. Este locul perfect în care poți evada din gălăgia metropolelor și în care te poți bucura de natură.

5. Conca dei Marini

Aceasta este o altă bijuterie a coastei Amalfi. A fost destinația de vacanță a multor oameni celebri (atât personalități naționale, cât și internaționale) și este locul unde se află Grotta dello Smeraldo (peștera din smarald).Aceasta este săpată în stancă și expune cele mai frumoase nuanțe de verde ale naturii. Pare concepută pentru a încânta persoanele care o vizitează. Dar dincolo de aceste minuni ale naturii, Conca dei Marini are un patrimoniu arhitectural vast, din care fac parte Mânăstirea de călugărițe Covento di Santa Rosa, unde au fost inventate faimoasele „sfogliatelle”; Biserica Sf Antonio da Padova, cu domul său placat cu țigle și Torre Costiera, cunoscut sub numele de „turnul tăcerii”, din cauza cimitirului său.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.