Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Port View


Descriere

Hotelul Port View este situat în oraşul antic Famagusta din nordul insulei Cipru şi oferă vedere la Marea Mediterană. Această proprietate pune la dispoziţie un centru spa şi o saună, precum şi o piscină interioară şi o terasă. Hotelul Port View oferă camere cu aer condiţionat, decorate modern, în culori pastelate şi dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Toate camerele au baie privată, halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite. Toate camerele au vedere la oraş sau la munte şi beneficiază de vedere la Famagusta. Unele camere au terasă sau balcon. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul à la carte Port City şi la restaurantul tip bufet în aer liber. La cerere se pot oferi şi meniuri pentru diete speciale. Pentru relaxare oaspeţii pot apela la sălile de masaj din centrul spa şi la saună. De asemenea, la proprietate există un centru de fitness şi o piscină interioară. Proprietatea pune la dispoziţie o recepţie cu program nonstop, un lounge comun şi un salon de coafură. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere de familie
Piscina interioara
Bar
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.