Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1406  1337 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Orientat spre apele albastre ale Mediteranei, Hotelul Manolya este situat în satul de coastă Lapta şi oferă camere cu aer condiţionat şi cu vedere la mare sau la munte. Hotelul are o terasă cu vedere la mare şi o piscină. Toate camerele de la Manolya au TV prin satelit, minibar, mobilier de lemn şi veioze portocalii. Fiecare cameră are baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă. Manolya pune la dispoziţie restaurante interioare şi în aer liber care servesc mâncăruri internaţionale şi din bucătăria cipriotă. Se poate comanda şi mâncare vegetariană, iar barul American al hotelului serveşte băuturi şi lichioruri. Oaspeţii se pot relaxa la piscină sub o umbrelă de soare de paie sau pot lua parte la un curs de scufundări pentru a descoperi recifele de corali ascunse de apă. Sunt disponibile şi excursii cu jeep-ul şi plimbări cu ghid. Recepţia are program nonstop, iar personalul poate facilita servicii de închirieri auto şi servicii de transfer pentru aeroporturile Ercan şi Larnaca. Hotelul are parcare gratuită, iar oaspeţii pot ajunge cu uşurinţă cu maşina până la oraşul Girne, aflat la 10 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
Schimb valutar
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.