Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Korineum Golf Resort


Descriere

Situat excelent în zona cunoscută pentru cultură, restaurante din orașul Kyrenia, Korineum Golf & Beach Resort oferă un loc mai propice pentru a lua o pauză de la zilele dumneavoastră aglomerate. Situat la doar 18 km de centrul orașului, oaspeții sunt perfect poziționați pentru a se bucura de atracțiile și activitățile urbane. Prin situarea sa convenabilă, hotelul oferă acces facil la destinațiile de neratat ale orașului.

Oferind oaspeților din hotel servicii de nivel superior și o gamă largă de dotări, Korineum Golf & Beach Resort este decis să vă asigure că sejurul dumneavoastră va fi cât se poate de confortabil. În timpul sejurului lor de la acest minunat loc de cazare, oaspeții se pot delecta cu WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, şemineu, magazin cadouri/suveniruri.

Toate camerele de oaspeți dispun de facilități moderne pentru a asigura un sentiment de confort de neegalat. Locul de cazare oferă dotări fantastice, incluzând joc de darts, plajă privată, centru de fitness, saună, teren de golf (la faţa locului), pentru a vă ajuta să vă recreați după o zi plină de acțiune prin oraș. Cu o locație ideală și facilități pe măsură, Korineum Golf & Beach Resort este de vârf în multe feluri.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
TV
Piscina exterioara
Schimb valutar
transfer de la/sau la aeroport
zona de plaja privata

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.