Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kaya Palazzo Resort


Descriere

Situat pe malul mării, complexul all inclusive Kaya Palazzo Golf are o plajă privată care se întinde pe o lungime de 200 m și este echipată cu umbrele de soare și șezlonguri gratuite. De asemenea, această proprietate luxoasă oferă o grădină mare, o piscină pentru copii și piscine în aer liber cu mai multe tobogane de apă. La proprietate există un teren de golf. Cu un decor elegant și mobilier modern, Kaya Palazzo Golf Resort pune la dispoziția oaspeților unități de cazare dotate cu aer condiționat, WiFi gratuit, seif, fierbător electric și TV cu ecran plat și canale prin satelit. Fiecare unitate include o baie privată. Unele beneficiază și de o terasă cu vedere la piscină și la peisajul din jur. Oaspeții pot desfășura activități de agrement precum tenis, golf, tenis de masă, darts și scufundări. Pentru relaxare, proprietatea oferă o saună, un centru spa și tratamente de masaj și înfrumusețare. La mai puțin de 3 km se găsesc 3 terenuri de golf. Regimul all inclusive include mese zilnice de mic dejun, prânz și seară. Există 5 restaurante à la carte care servesc o varietate de mâncăruri delicioase din bucătăria turcească tradițională și din cea internațională. De asemenea, oaspeții pot savura băuturi alcoolice sau nealcoolice la diversele baruri de la proprietate. Este disponibilă o parcare privată gratuită. Centrul orașului Belek este situat la mai puțin de 6,5 km. La cerere și contra unui cost suplimentar, oaspeții pot beneficia de servicii de transfer la Aeroportul Antalya, aflat la 30 de minute cu mașina. Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Belek! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Piscina exterioara
servicii de curatenie
Piscina interioara
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.