Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Cebu Beach Filipine 2021

Vacanta in Cebu Beach Filipine 2021

Citeste mai mult

Vacanta in Cebu Beach Filipine 2021


Cebuano (/ seɪˈbuː /; [5] [6] Cebuano: Sugbu) este o provincie din Filipine situată în regiunea Visayas Centrală (regiunea VII) și constă dintr-o insulă principală și 167 de insule și insule înconjurătoare. Capitala sa este Cebu City, Regina City of South, cel mai vechi oraș și prima capitală a Filipinelor, care este independent din punct de vedere politic de guvernul provincial.

Zona metropolitană Cebu sau Metro Cebu este formată din 7 orașe învecinate (Carcar City, Cebu City, Danao City, Lapu-Lapu City, Mandaue City, Naga City și Talisay City) și 6 municipalități (Compostela, Consolacion, Cordova, Liloan, Minglanilla, și San Fernando).

Cebu este una dintre cele mai dezvoltate provincii din Filipine, Metro Cebu fiind a doua cea mai mare zonă metropolitană din Filipine (după Metro Manila) și Cebu City ca principal centru de comerț, comerț, educație și industrie din Visayas. Într-un deceniu s-a transformat într-un hub global pentru servicii de prelucrare a afacerilor, turism, transport maritim, confecționarea de mobilă și industria grea.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.