Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

California


Descriere

HOTEL CALIFORNIA: 30 m de plaja; 110 camere duble si 3 apartamente (dormitor si living); restaurant cu aer conditionat, piscina in aer liber si piscina copii, cocktail bar la piscina, terasa cu muzica live, pizzerie-cuptor cu lemne, sauna, jacuzzi, plaja proprie, bar de zi, parcare, loc de joaca pentru copii.

CAMERE: TV, minibar, AC, baie cu dus, balcon. Nu se accepta animale de companie.
MASA: restaurant propriu 3* in sistem cont valoric.
COPII (in camera cu 2 adulti): - primul si al doilea copil intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare cu pat suplimentar; - primul si al doilea copil intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la pensiune completa daca parintii achizitioneaza pensiune completa (pentru copii se va comanda din meniu special, gratuit). -copiii peste 12 ani achita integral valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

ALTE FACILITATI: Spectacol ALL Inclusive -la sejur de 7 nopti cu servicii de masa de minim 65 lei/zi/pers, turistii beneficiaza gratuit de 3 spectacole: o piesa de teatru, un concert si un spectacol muzical pentru parinti si copii la Teatrul de Vara Jupiter.

Servicii: - intrare gratuita si sezlong cu umbrela in limita disponibilitatilor, la piscina Hotelului California si piscina Hotelului Capitol. - 50% discount pentru sezlonguri cu umbrela pe Plaja Jupiter si Plaja copiilor pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii si achitarii acestora pentru intreg sejurul, la receptia hotelului. - intrare gratuita la sauna si jacuzzi la Hotel California (cu rezervare); - Pe fiecare plaja turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante. - Atmosfera romantica, muzica live, in fiecare seara la terasa piscinei cu vedere la mare. - Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, pe scurt, seara de seara Spectacol Live pe scena Restaurantului Delta. - In fiecare seara, intr-o ambianta romantica, canzonete italiene, chansonete de pe malurile Senei, pentru o atmosfera intima la Restaurant „Cucina Italiana”.

Clubul Copiilor – gratuit pentru turistii CoHotels:

Casa cu Povesti – pe scena instalata in cadrul Complexului Cohotels vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie, invitati speciali.

Centrul de Balet si Dans – ministagiile de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara, precum si de stagii de excelenta adresate profesionistilor.

Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.

Scoala de Teatru - pentru toti copii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.

Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels, amenajata cu mini-piscine, tobogane, jucarii gonflabile unde o echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah si darts.

Parcul copiilor(Baby Land) - in singurul parc de distractii pentru copii, din Sudul litoralului, vor fi instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Loc de joaca pentru copii
Saună
bar la piscina
Piscina pentru copii
Piscină
Piscină privată
Plajă privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.