Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Cantabria Spania 2021

Vacanta in Cantabria Spania 2021

Cantabria, Spania este situată în nordul țării, la vest de Țara Bascilor și la estul Asturiasului. Este localizat într-o parte a țării numită „Spania Verde”, o regiune cu munți frumoși acoperiți de vegetație luxuriantă.

Citeste mai mult

Vacanta in Cantabria Spania 2021


OBIECTIVE TURISTICE

Palatul Sobrellano - În pădurea de pe deal, se află fabulosul palat neo-gotic al Marqués de Comillas. Cu această clădire din 1888, arhitectul modernist Joan Martorell a reușit cu adevărat să depășească goticul real. În turul ghidat de 25 de minute (în spaniolă), veți vedea marele salon, cu șeminee ornamentate sculptate în lemn cu dragoni concepute în stil Gaudí; sala de mese elaborată cu artesonado-ul său din aur (plafonul grinzilor întrețesute cu inserții decorative); frumoase vitralii și picturi murale originale vibrante care detaliază povestea marchizului. De asemenea, Martorell a proiectat maiestuosul mormânt al familiei marchizului, alături.


Capricho de Gaudi - Antoni Gaudí a lăsat puține amintiri ale geniului său dincolo de Catalunya, dar dintre ele Capricho de Gaudí din 1885 este cu ușurință cel mai flamant. Această clădire din cărămidă, una dintre cele mai vechi lucrări ale lui Gaudí și inițial un playpad de vară pentru fratele cumnatei Marqués de Comillas, este dungată peste exterior cu benzi ceramice de floarea-soarelui alternante și frunze verzi. Interiorul elegant este relativ restrâns, cu atingeri extraordinare, inclusiv plafoane artesonado (grinzi întrețesute cu inserții decorative), vitralii și scări subțiri în spirală. Merită să vizionați videoclipul în seră / conservator înainte de a vă deplasa în interior. În grădina din spate, un Gaudí sculptat în bronz privește creația sa.


Peștera Monte Castillo - Dintre aceste patru peșteri din patrimoniul mondial Unesco, aflate la 27 km sud-vest de Santander, două - El Castillo și Las Monedas sunt deschise pentru vizite ghidate de 45 de minute (în spaniolă). Rezervarea în avans este foarte recomandată, în special pentru cel mai spectaculos El Castillo, care conține cea mai veche artă rupestre din Europa. Când explorezi 500 de metri în peșteră, vei vedea arta aproape la fel de uluitoare ca cea a celebrei Cueva de Altamira din Cantabria - și, spre deosebire de Altamira, acesta este articolul autentic, nu o replică. Descoperite în 1903, cele 275 de tablouri și gravuri de căprioare, bizoni, cai, capre, auroci, amprente, simboluri misterioase și un mamut (foarte rar) găsit în El Castillo datează între 39.000 și 11.000 î.Hr. Un simbol roșu aici, despre care se crede că are 40.800 de ani, este cea mai veche artă rupestre cunoscută din Europa. El Castillo are, de asemenea, unele formațiuni de rocă rafinate ca catedrala. Las Monedas conține mai puțină artă (contururi de animale negre, de la aproximativ 10.000 î.Hr.), dar are un labirint uluitor de stalactite și stalagmite strălucitoare.
Cinci până la opt autobuze zilnice circulă de la Santander la Puente Viesgo (2,30 EUR, 35 minute); de aici, este o plimbare cu 2 km de mers sau cu taxiul până la peșteră. Cu propriile roți, parcarea peșterii se află la 40 de minute de Santander.PLAJE

Plaja Mataleñas - Nisipul este ideal pentru realizarea de castele, salvamari, nu prea mari, Mataleñas este plaja perfectă a familiei. Sunt mici șanse ca copiii să se piardă aici. Aceasta este abordarea Cantabriei pe plaja clasică mediteraneană.
O plajă iconică din Santander, coborâți între Cabo Mayor și Cabo Menor pentru a ajunge la grăunțele sale de nisip. Coborârea este mai puțin un antrenament decât călătoria de întoarcere. Mai însorit dimineața decât după-amiaza, va trebui să reaplicați crema în mod frecvent în loc de pm.

Plaja Oriñón - Un alt favorit al familiilor, un aranjament de potcoave de stânci oferă lui Oriñón o umbră din belșug. Și pe măsură ce valul va ieși, rockpool-urile oferă șansa de a se apropia și personal cu linia marină a Cantabriei. Sau o ocazie pentru copiii mici de a-și arunca apa și de a stropi în jurul lor la plăcerea lor. 

Valdearenas - Poate fi o plajă retrasă, dar totuși, Valdearenas oferă acces ușor vizitatorilor cu dizabilități. Lungime de 2,8 km, se întinde până la 50 de metri lățime. Temperatura aerului și a apei coincid aici, așa că nu va trebui să faceți voi înșivă pentru a scufunda cum se poate întâmpla în apele mai reci.

Berria - Cu valuri pe care le poți plimba pe tot parcursul anului, această plajă cu nisip auriu auriu atrage o urmăritoare loială a surferilor. Curat și senin, o scufundare în marea Cantabriei este o alegere excelentă. Mai ales dacă sunteți vânători după prea mulți orujos, potențialul liqeur iubit de localnici, cu o seară înainte.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.