Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Palace Las Americas


Descriere

Web: www.palacelasamericas.com

Acest hotel se află la 4 km de Aquarium Cancun Interactive și la 8 km de Museo Maya de la Cancún ( artefacte arheologice maya ) .

Camerele elegante furnizează Wi - Fi , minibar , seifuri și echipamnete de facut ceai și coffeemaking gratuit . Ei au, de asemenea, zone de living cu canapele extensibile , și ecrane plate , cu canale prin cablu . Suitele adăuga paturi suplimentare și zone separate de living . Unele suite modernizate au balcoane cu căzi cu hidromasaj .

In plus fata de 6 restaurante , 5 baruri și un club de noapte , facilitățile includ 2 piscine , o cadă cu hidromasaj și o piscină pentru copii , plus o sală de gimnastică și un centru spa . activități sportive și de divertisment de seară sunt de asemenea disponibile .

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
centru spa
Bar
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.