Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Caribe

de la
3694  3562 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.05.2024 - 10.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Riu Caribe este un resort de 5 stele (all inclusive 24 de ore), cu o arhitectura inspirata de piramidele Maya. Complexul consta in 506 camere spatioase si confortabile si dispune de excelente facilitati pentru o vacanta relaxanta.

Localizare: Riu Caribe este localizat pe frumoasa plaja nisipoasa a Cancunului, in celebra zona hoteliera. Resortul este situat la 20 km de aeroportul international Cancun, la 10 km de orasul Cancun, fiind pozitionat ideal pentru a vizita toate atractiile turistice ale zonei.

Facilitati hotel: Rui Caribe pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, serviciu all inclusive 24 de ore, wi-fi gratuit. Programul all inclusive este asigurat de o mare varietate de restaurante tip bufet si tematice, precum si de baruri. Exista 3 piscine, jacuzzi, sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite la piscine, centrul Spa cu o gama larga de tratamente, salon de infrumusetare, coafor si masaj (contra cost), gym si fitness gratuit.
Resortul ofera multiple programe de divertisment pentru adulti si pentru copii (Riu Land), cu spectacole, muzica live, seri de dans la discoteca. Exista un club de noapte si un teatru in aer liber. Se pot practica volei de plaja, golf, se pot inchiria biciclete si echipamente pentru catamaran, caiac, snorkeling si se pot lua lectii de scuba diving.

Dotari camere: Riu Caribe are toate camerele dotate cu aer conditionat, wi-fi, TV satelit, seif, minibar, balcon/terasa, baie cu uscator de par.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.riu.com/en/hotel/mexico/cancun/hotel-riu-caribe/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness
Piscina exterioara
camere de familie
centru spa
servicii de curatenie
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.