Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Cancun


Descriere

Descriere: Riu Cancun este un resort luxos de 5 stele (all inclusive 24 de ore), deschis tot anul. Hotelul ofera 569 de camere spatioase si confortabile si excelente facilitati pentru o vacanta relaxanta atat singur, cat si cu familia, grup de prieteni sau partener.

Localizare: Riu Cancan este localizat pe frumoasa plasa nisipoasa a Cancunului, in zona Corazone, renumita pentru hoteluri, magazine, restaurante, baruri si cluburi de noapte.
Resortul este situat la 20 km de aeroportul din Cancun, la 10 km de orasul Cancun, fiind pozitionat ideal pentru a vizita atractiile zonei Chichen Itza, cu fantasticele ruine maya sau Isla Mujeres.

Facilitati hotel: Rui Cancun pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, serviciu all inclusive 24 de ore, wi-fi gratuit. Programul all inclusive este asigurat restaurantul principal si de cele tematice: 'Miramar', restaurantul italian 'La Toscana', restaurantul asiatic 'Kawachi', restaurantul gourmet 'Kulinarium', restaurantul de la piscina 'Turquesa', steakhouse 'Coral', precum si cele 5 baruri: 'La Punta' lobby bar, 'La Fiesta' lounge bar, Sports bar, 'Corner' bar, barul la piscina 'Wet'n Drinking' cu swim-up bar. Exista 3 piscine (217 / 270 / 388 mp), o piscina infinita (290 mp), jacuzzi, sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite la piscine, centrul 'Renova Spa' cu o gama larga de tratamente, salon de infrumusetare, coafor si masaj (contra cost), gym si fitness gratuit.
Resortul ofera multiple programe de divertisment pentru adulti si pentru copii (Riuland), cu spectacole, muzica live, seri de dans la discoteca. Se pot practica volei de plaja, golf, se pot inchiria biciclete si echipamente pentru catamaran, kayac, snorkeling si se pot lua lectii de scuba diving.

Dotari camere: Riu Cancan are toate camerele dotate cu aer conditionat, wi-fi, TV satelit, seif, minibar, baie cu uscator de par, balcon/terasa.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.riu.com/en/hotel/mexico/cancun/hotel-riu-cancun/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Minibar
Uscator de par
Piscina pentru copii
Seif
Fitness
Sala de conferinta
Servicii de curatatorie
Tenis
Tenis de masa
Spa
Windsurfing
Snorkelling
Centru
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Sezlonguri gratuite pe plaja
Bar/Baruri
Club pentru copii de la hotel
Baie
Telefon cu apelare directa
TV prin satelit/cablu
Acces la internet in camera
Balcon/terasa
Program de comedie
Distanta pana la plaja
Sporturi acvatice
Restaurant in cladire (á la carte)
Cazare la mare
Pentru familiile cu copii
Hotel chiar langa plaja
Cada
Facilitati sanitare
Climatizare
Timp de transfer de la aeroport
Scufundari
Cazare exotica
Catamaran
Canoe
Inchiriere biciclete
Club de noapte
Piscină
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.