Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Park Royal Cancun Caribe


Descriere

Descriere: Acest hotel de 5 stele all inclusive are o amplasare ideala pe o plaja privata cu nisip alb, fin. Isi intampina oaspetii cu privelisti ce-ti taie rasuflarea si servicii ireprosabile.

Localizare: Hotelul Grand Park Royal este situat in Cancun, pe o plaja privata cu o suprafata de aproximativ 500 mp. Aeroportul International Cancun se afla la o distanta de circa 30 minute de mers cu masina.

Facilitati hotel: Hotelul Grand Park Royal dispune de acces imediat la plaja, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, Wi-Fi gratuit, 4 restaurante, bar, club pentru copii, serviciu babysitting (contra cost), sezlonguri si prosoape la plaja, sala fitness, centru spa/wellness, sesiuni de yoga, masaje (contra cost), facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, aer conditionat, serviciu pentru inchirieri auto, receptie deschisa 24/7, zona cu magazine pentru suveniruri, lift, sala de conferinte, parcare,

Facilitati camere: baie privata cu cabina de dus, televizor, telefon, minibar, seif, aer conditionat, uscator de par, facilitati pentru prepararea cafelei; toate camerele au vedere la ocean.


Site: https://www.parkroyal.mx/es/grand-park-royal/cancun

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
Bar
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.