Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Oasis Palm


Descriere

Grand Oasis Palm All-inclusive oferă o plajă privată şi este situat la 5 km de centrul oraşului Cancun, în Hotel Zone. Acesta oferă o piscină în aer liber, terenuri de squash şi de tenis şi un centru spa. Toate camerele oferă vedere la Marea Caraibilor.

Acest hotel în stil mexican are un club pentru copii cu lecţii de gătit, o discotecă şi o zonă de jocuri cu console Wii şi Xbox. Există şi o piscină cu tobogan.

Camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi aparat de cafea. Se poate închiria un seif. Baia privată este dotată cu uscător de păr, duş şi articole de toaletă.

Complexul hotelier pune la dispoziţie 7 baruri şi 10 restaurante specializate, inclusiv unul pentru copii. Restaurantele includ sushi, bucătărie Tex-Mex şi bufete internaţionale. De asemenea, se organizează degustări de mezcal, tequila şi vinuri. În apropiere se găsesc multe magazine, baruri şi restaurante.

Hotelul are recepţie deschisă nonstop, iar biroul de turism oferă servicii de închirieri auto. Este disponibilă o parcare gratuită, iar Aeroportul Cancun este la 19 km. Hotelul se află lângă un debarcader, de unde oaspeţii pot ajunge la insula Mujeres după o călătorie de 20 de minute cu vaporaşul.


Web: www.grandoasispalm.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness
Room Service
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Bar
zona de plaja privata
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.