Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROSSO VERDE HOTEL


Descriere

Hotelul este situat la 400 m de centrul orasului Gumbet si la 2 km de Bodrum. Aeroportul Milas este la o distanta de 35 km distanta. Hotelul are un aspect interior modern, decorat in tonuri naturale si mobila din lemn. Oaspetii se pot relaxa cu un masaj la centrul wellness, ce ofera sauna si baie turceasca. Iar copiii se pot distra pe terenul de joaca al hotelului.Plaja si piscina
Cu nisip – publica. Hotelul dispune de plaja proprie cu ponton in imediata apropiere sau plaja cu nisip in zona Bitez Beach la 10 minute de mers pe jos. Se ofera servicii de shuttle-bus gratuit pentru plaja. Turistii au la dispozitie o piscina interioara si o piscina exterioara cu sectiune pentru copii.

Sporturi
Tenis de masa, volei pe plaja, billiard, darts, sah, sporturi de apa, centru fitness si spa, sauna, masaj, baie turceasca, diferite sporturi pe plaja, excursii cu barca.

Facilitati camere
AC, TV-LCD - satelit, telefon in camera si in baie, mini-bar, cosmetice pentru baie, uscator de par, baie cu dus, balcon.

Facilitati
Piscina exterioara si interioara, teren de joaca pentru copii, Wi-Fi (in zonele publice), restaurant (buffet), restaurant (a la carte), receptie 24 h, AC, lift, seif, camera de bagaje, doctor, telefon/fax, gradina, snack-bar, schimb valutar, curatatorie, baie turceasca si sauna, se asigura curatenie zilnica in camere, parcare gratuita.

Descriere
Hotelul are un aspect interior modern, decorat in tonuri naturale si mobila din lemn. Oaspetii se pot relaxa cu un masaj la centrul wellness, ce ofera sauna si baie turceasca, iar copiii se pot distra pe terenul de joaca al hotelului.

Tip de masa
All inclusive.

Capacitate
Dispune de 100 camere. Acestea sunt de tip duble-standard, triple, suite si destinate familiilor.

Categorie
4*

Website
http://www.rossoverdehotel.com/en/photos

Localizare
Hotelul este situat la 400 m de centrul orasului Gumbet si la 2 km de Bodrum. Aeroportul Milas este la o distanta de 35 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Swimming pool
Local TV
Airport
Area centre
Children\'s swimming pool
Safe
Beach
Bar
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.