Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL BLU MARE


Descriere

Club Hotel Blu Mare este situat în regiunea Bodrum Turgutreis. Club Hotel Blu Mare Bodrum atrage atenția prin locația sa de la malul mării. Plaja privată a facilității este formată din nisip și pietriș. Vă puteți bucura de mare pe plaja sa lungă de 50 m. Veți avea ocazia să vă distrați și să vă răcoriți în piscina în aer liber. Pentru cei care preferă sportul și divertismentul în vacanță, există activități de pedalat și canotaj. Facilitatea servește într-un concept all-inclusive. Puteți lua masa în restaurantul à la carte, în restaurantul în aer liber și în restaurantul din interior. Temperatura camerei dvs. poate fi reglată cu aparatul de aer condiționat central / aer condiționat divizat din camera dvs. Televizor, internet wireless și telefon pe care le puteți folosi în timpul sejurului sunt disponibile în camerele standard. Hotelul este la 53 km de Aeroportul Milas și la 18 km de Bodrum. În funcție de nevoile dvs., puteți utiliza medicul și serviciile de închiriere auto din unitate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.