Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Barcelona Spania 2021

Vacanta in Barcelona Spania 2021

Barcelona, ​​situată la Marea Mediterană chiar în nordul coastei spaniole, este cu siguranță cel mai cosmopolit și cel mai activ oraș economic din această țară. Și-a dovedit întotdeauna voința de a fi modern, de a urma cele mai noi tendințe internaționale sau de a fi în fața lor. Pentru turist, acest lucru este evident în special în arhitectura sa, care reflectă atât de bine abordarea generală a vieții în acest oraș mereu pulsant.

Citeste mai mult

Vacanta in Barcelona Spania 2021


OBIECTIVE TURISTICE


Templul La Sagrada Familia - Întotdeauna în vârful unei liste a celor mai importante atracții turistice din Barcelona se află fabuloasa, și încă neterminată, biserica La Sagrada Familia. Acesta a fost proiectat de Antoni Gaudi în 1882 și era de așteptat să fie terminat în 2026
Această construcție unică este cea mai faimoasă atracție turistică a Barcelonei și cea mai vizitată atracție din toată Spania. este de asemenea apreciat ca una dintre cele mai importante atracții din lume de către utilizatorii Tripadvisor din toată lumea. Aici sunt angajați peste 20 de arhitecți și 200 de lucrători în construcții.
Piatra de temelie a fost pusă în anul 1882. Pe atunci, terenul din jurul bazilicii era în mare parte câmpuri. Acest templu a fost proiectat de renumitul arhitect arhitec catalan / spaniol Antoni Gaudi. Planul este să terminăm construcția în 2026.
Interiorul s-a deschis în 2012 și merită vizitat. Lumina naturală care vine prin vitralii dimineața și după-amiaza este uimitoare. Exteriorul este încă în construcție și în prezent este de aproximativ 75% finalizat, cu doar 8 din cele 18 spire planificate finalizate.
Scopul este de a completa familia Sagrada în anul 2026 pentru a marca 100 de ani de la moartea lui Gaudi în 1926. Aceasta va fi la 144 de ani de la începerea construcției.
Gaudi a murit tragic în 1926 după ce a fost lovit de un tramvai. La moartea lui Gaudi s-a construit doar fațada nașterii. Gaudi știa că nu va trăi pentru a termina templul și, odată cunoscut, a spus: „Clientul meu nu se grăbește” prin aceasta se referea la Dumnezeu ca la clientul său.


Fântâna Font Mágica - Fântâna Magică este o atracție „trebuie să vezi” Barcelona. Nu ai văzut niciodată o fântână ca asta. Chiar simți magie să experimentezi spectacolul frumos de apă, lumină și muzică.
Fântâna magică a fost construită în 1929 ca una dintre principalele atracții pentru Târgul Mondial din Barcelona din 1929, iar Font Magica este încă unul dintre cele mai faimoase locuri din Barcelona, ​​cu aproximativ 2,5 milioane de vizitatori anual.
Iarna, fântâna are apă de seară și spectacole de lumină vineri și sâmbătă. Vara, spectacolul de muzică de lumină și de seară este de joi până duminică.
Intrarea este gratuită tot anul. Consultați orele de prezentare de mai jos. Vă rugăm să rețineți că uneori datorită expozițiilor și evenimentelor, accesul la fântână poate fi închis.Picasso Musuem - În zona Born. Muzeul Picasso este cel mai faimos muzeu din Barcelona. Pablo Picasso s-a născut la Malaga, în sudul Spaniei, dar familia Picasso s-a mutat la Barcelona în 1895, iar Picasso a locuit aici până în 1904.
Tatăl lui Picasso a fost profesor de artă și, deși, ca un copil, Pablo Picasso a studiat deja arta la Malaga, la Barcelona și-a petrecut anii de formare.
Picasso s-a considerat a fi din Barcelona și a fost aici care și-a petrecut primii ani ca tânăr pictor în luptă și a expus pentru prima dată. Cele mai cunoscute picturi Picasso nu se află în Barcelona, ​​dar puteți vedea o colecție unică de 4000 de lucrări cu schițe și pânze timpurii, care arată dezvoltarea sa incredibilă de la student la cel mai iubit artist din lume.


Dealul Montjuic și Satul spaniol Poble Espanyol - Dealul Montjuic are multe parcuri și atracții. Există un fost fort pe vârful numit Castelul Montjuic, care are o istorie bogată și întunecată și vederi fantastice asupra Barcelonei. Cealaltă atracție principală de pe dealul Montjuic este satul spaniol Poble Espanyol, care este o sărbătoare festivă a culturii și arhitecturii spaniole și spaniole. Construit inițial pentru Târgul Mondial de la Barcelona din 1929, este prezentat satul diferitelor stiluri regionale din Spania. Puteți vedea toată Spania într-un singur sat. A fost atât de popular atât de vizitatorii cât și de localnici, încât orașul l-a păstrat după ce expoziția mondială s-a încheiat. Acesta găzduiește acum o mare varietate de cafenele, cluburi de noapte, restaurante, peste 40 de magazine de artizanat artizanal și popularul spectacol de flamenco El Tablao de Carmen. În 2018, Poble Espanyol a deschis un nou spațiu „Fiesta”, care este un spectacol multimedia uimitor, care evidențiază cele mai populare anf festivaluri culturale, sărbători și peisaje culturale din Spania.PLAJE

Plaja Barceloneta - Când majoritatea oamenilor se gândesc la plaje din Barcelona, ​​Barceloneta este probabil prima care vine în minte. De la toboșeri până la artiști de nisip până la vânzători de gogoși cântători, poate fi doar cea mai murdară, cea mai aglomerată și cea mai turistică plajă de nisip. Totuși, asta înseamnă doar că este și cel mai distractiv.
Fără îndoială, întotdeauna se întâmplă ceva pe cea mai faimoasă plajă din Barcelona. În plus, are câteva restaurante grozave de fructe de mare de-a lungul țărmului, în cartierul eponim Barceloneta, un cartier al pescarilor care își păstrează farmecul din lumea veche.


Plaja Nova Icaria - Cu o locație excelentă chiar pe coasta centrală a Barcelonei, lângă portul olimpic și observatorul, Nova Icària atrage vizitatori din toate punctele de viață. Veți găsi adolescenți și adulți tineri care joacă volei pe plajă, părinții care își alungă copiii în hohote de-a lungul țărmului și multe altele.
Sunteți gata să ieșiți din zona dvs. de confort? Nova Icària este una dintre cele mai bune plaje din Barcelona pentru sporturi nautice, cu sesiuni de instrucțiune disponibile în engleză pe care le puteți rezerva online. După ce te-ai săturat și ești gata să-l numești o zi, îndreaptă-te către centrul comercial Icària din apropiere, cu cinematograful său în limba engleză.


Plaja Bogatell - Căutați ceva mai curat și mai calm decât plajele aglomerate centrale? Bogatell este locul de a fi. Este la aproximativ 15 minute de mers pe jos de stația de metrou Bogatell, dar merită să faceți naveta.
Plaja în sine atrage o mulțime mai matură, oferindu-i o atmosferă mult mai liniștită și făcând din ea un loc minunat pentru a se relaxa. De asemenea, este considerată una dintre cele mai sigure plaje ale Barcelonei (deși ar trebui să fii mereu atent la lucrurile tale, indiferent unde te afli). Lăsați-vă seara să experimentați faimoasa scenă de luat masa din cartier și viața de noapte plină de viață.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 hoteluri